Gazete Vatan Logo

ABD'de silahlı saldırı

ABD'nin California eyaletinde, bir kargo firmasının deposunda gerçekleşen silahlı saldırıda 3 kişinin öldüğü, saldırganın da intihar ettiği bildirildi.

ABD'de silahlı saldırı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir kargo firmasının deposunda gerçekleşen silahlı saldırıda 3 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Saldırı sonucu 3 çalışan hayatını kaybederken, kendisinin de UPS çalışanı olduğu kaydedilen saldırganın daha sonra intihar ettiği belirtildi.
ABD medyasının San Francisco Polis Şefi Yardımcısı Mikail Ali'ye dayandırdığı bilgilere göre, San Francisco'nun Potrero Hill bölgesindeki 4 katlı UPS deposunda bir kişi içeride bulunanlara ateş açtı.
San Francisco General Hospital yetkilileri birden fazla sayıda yaralının hastaneye intikal ettiğini duyurdu ancak yaralıların durumuna ilişkin bilgi vermedi.
Polis, binada kontrollerin devam ettiğini belirterek, bölgedeki vatandaşları güvenli yerlerde beklemeleri konusunda uyardı.
Bu sabah ayrıca Virginia eyaletinin Alexandria kentinde düzenlenen silahlı saldırıda da biri ABD Kongre üyesi 5 kişi yaralanmıştı.