Gazete Vatan Logo

ABD başkanlarının kahini uyardı: Dünyanın sonu 2020!

Geçmişte birçok ABD başkanına danışmanlık yapmış olan kahinin 2020 öngörüleri ortaya çıktı.

ABD başkanlarının kahini uyardı: Dünyanın sonu 2020!

Jeane Dixon, 20. yüzyılın en iyi bilinen ABD'li psikolog ve astrologlarından biriydi. Jeane Dixon'ın belki de en iyi kehaneti John Kennedy'nin vurulmasıydı. Dixon 1956'da Parade Dergisi'nde 1960 cumhurbaşkanlığı seçimleri için "emeğin hakim olacağı ve bir demokrat tarafından kazanılacağını" ve John F. Kennedy'nin suikasta uğrayacağını yazmıştı.

1997’de hayatını kaybeden Amerikalı ünlü astrolog Jeane Dixon tutan ve tutmayan tahminleriyle bir dönemin en çok konuşulan ismi oldu. Öngörüleri büyük sükse yaratmış ve ABD Başkanı Richard Nixon tarafından Oval Ofis'e çağrılmıştı. Dixon'ın danışmanlık verdiği kişi sadece Nixon değildi. Eski ABD Başkanı Ronald Reagan da Dixon'ın danışmanlık yaptığı ABD başkanlarından biriydi. 1971'de The Call to Glory (Zafer Çağrısı) adlı kitabında, "2020-2037 yılları arasında Mesih'in gerçek olarak İkinci Gelişi yaşanacak" demişti. Dixon ayrıca, "Armagedon Savaşı 2020'de gerçekleşecek" dedi. Dixon, İsa’nın 2020’de geri gelerek kötülüğe karşı savaş açacağını ve bu savaşın 2037’de sona ereceğini, daha sonra da dünyanın yok olacağını ileri sürmüştü. Dixon, kehanetlerini bazen küresine bakarak bazen de karşısındakinin elini tutarak aktarıyordu.

Haberin Devamı

Dixon'ın yanıldığı bazı öngörüler de olmadı değil. Kahin, daha önce kıyametin 4 Şubat 1962’de kopacağını iddia etmişti. Bunun yanı sıra Dixon 1967'ye kadar kanserin tedavi edilebileceğini, Sovyetler'in de aya ilk adamı göndereceğini ileri sürmüştü.