Gazete Vatan Logo
Magazin ABD basını soruyor: Kim bu Meltem Cumbul?

ABD basını soruyor: Kim bu Meltem Cumbul?

Meltem Cumbul'un Altın Küre'de sahneye çıkması Hollywood'u da şaşırttı. Los Angeles Times, Cumbul'un kim olduğunu anlamak için Wikipedia'ya başvurdu!

Los Angeles Times gazetesinin Altın Küre gecesini değerlendirdiği haberinde, Meltem Cumbul'un sahneye çıkışını "Gece pek az kişinin adını duyduğu Türk aktris Meltem Cumbul'un sahneye çıkmasıyla tuhaf bir viraj aldı. Cumbul, Türkiye'de pek çok filmde rol aldı ve reyting rekortmeni Yılan Hikayesi adlı diziyle tanınıyor. Yine de Altın Küre'de ne işi olduğunu pek anlayamadık ama en azından artık kim olduğu biliyoruz" sözleriyle değerlendirdi.

Yazının İngilizce tam metnine, (http://latimesblogs.latimes.com/movies/2012/01/golden-globes-ryan-gosling-peter-dinklage.html) bağlantısından erişebilirsiniz.

Cumbul'un Altın Küre gecesinde sahneye çıkması Twitter'da da hayli yankı buldu. Cumbul'un adı kısa sürede Trend Topic listesine girerken, izleyicilerin birçoğu güzel oyuncunun neden sahneye çıktığını anlamadı.

İŞTE TWITTER'DAN MELTEM CUMBUL YORUMLARI:

mysiamysia Pelin Culha

Meltem Cumbul; 12 yıl önce oscar töreni hayal eden ve bu yıl golden globe törenine giden kadındır. Tebrik edilesidir.Başarılıdır.

malibarut Mali
Meltem Cumbul a neden bu kadar laf söylendi anlamadım. O sahnede Atatürk diyor,sen evde pijama ile oturuyorsun. Alkışı çoktan hakketmiş.

MuratBHan Murat Bilge HAN
Bu arada meltem cumbul neyi sundu anlamadim???

doguyucel Doğu Yücel
Meltem Cumbul'u Golden Globe sahnesinde görünce tüm gerçeklik algım, mantık dünyam, bilincim sarsıldı. Lucid dreaming etkisi yarattı.

akpinaradem Adem AKPINAR
Golden Globes , Madonna iner Meltem Gelir .. Buna Helal Denir !!

AlperTurgut01 Alper Turgut
Meltem Cumbul'un ödül vereceği söylenmişti, geldi zafer işareti yaptı gitti. Törendeki en tuhaf andı. Hatta yine gelecek sandım, aldandım :)

zaferakbass zafer akbaş
Dediğim çıktı, Meltem Cumbul'a ödül bile verdirmediler. Salonda kimsenin tanımadığı Cumbul çıkıp anlamsız bir konuşma yaptı. Komik oldu.

cetincem Çetin Cem Yılmaz
Meltem Cumbul Altın Küre'de 30 saniye göründü #TT yaptık. Hele bir Türk ödül alacak olursa valla yakarız buraları. Bilirsin zırdeliyiz biz.

masisus Masis Üşenmez
Meltem Cumbul yerine Sibel Kekilli olaydı iyiydi, hem Peter Dinklage'ı da öperdi aksiyon olurdu Golden Globe'da.

arzumuzun arzum uzun
meltem cumbul'un elbisesinin tasarimcisi belli oldu mu? dasnan zopaynan kovalamaya gitcez ya! ;)

TemmuzK Temmuz Karikutal
Evet, Meltem Cumbul çok güzel ve barış dolu bir konuşma yaptı. Ama sadece o konuşmayı yapmak için mi gitti oraya? Neden ödül falan vermedi?

harikahuygur harikauygur
Meltem Cumbul bize bir kez daha "star" kelimesini ozetledi. Isigini bir kez daha gosterdi, gurur duyuyorum.

nibenka Nihal Bengisu Karaca
görünen o ki asil mesele 'neden meltem cumbul? neden hep o? ne alakadır?bu hatunun olayi nedir?' sorularina yanit bulunamamasi : )

burusvilis guray gursel
Midnight in Paris ve İran filmi ödül aldı. Hemen Golden Globe elçimiz Meltem Cumbul'u geri çekelim!

AlperTurgut01 Alper Turgut
Meltem Cumbul yarın gece de gelsin SİYAD Ödülleri'ne katılsın, ne bileyim "Türkün Türk'ten başka dostu yoktur" desin, o elbise ne yaaaa :)))

memireren M. Emir Eren
şu an salonda sektörün en iyileri varken -bunun için çaba bile harcamaları gerekmezken- meltem cumbul'u konuşmak da bize nasip!

AytugAkdogan Aytuğ Akdoğan
Meltem Cumbul'un cok degil 6 ay önce "Nuri" isimli dizide oynadıklarını duysalar o kapıdan sokmazlardı içeri.ezgimola ezgi mola
Ve Altin Kure Meltem Cumbul'u gördü :) heyecanlandim oley :) (Medyatava)

Haberin Devamı