Gazete Vatan Logo
İtalya Flaş teklif! "Merih Demiral'ı bize kiralayın"

Flaş teklif! "Merih Demiral'ı bize kiralayın"

Merih Demiral, Juventus’a kısa sürede ısınsa da başka takıma kiralanacağı iddia edilmişti. Ancak İtalyan devinin, ısrarla genç yıldızı isteyen Milan’a cevabı bu iddiaları bitirdi: Merih’i kiralamayız. İsterseniz Rugani’yi verelim.

Flaş teklif! "Merih Demiral'ı bize kiralayın"

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus’a giden ve kısa sürede kendini ön plana çıkarmayı başaran Merih Demiral, her geçen takım arkadaşlarına ve içerideki ortama adapte oluyor...

Ancak 21 yaşındaki futbolcunun bu süreçteki kafasındaki tek soru işareti ise gelecekte başka bir takıma kiralanıp kiralanmayacağı oldu. Bu doğrultuda bir diğer İtalyan ekibi Milan, Merih için teklif yaptı. Ancak milli futbolcuyu 45 milyon eurodan aşağı bir rakama satmayı düşünmediğini söyleyen Torino ekibinin cevabı çok netti. Juventus Yönetimi, kırmızı-siyahlılara “Size Merih’i değil, Rugani’yi verelim” dedi.

Cristiano Ronaldo’dan yakın takip

Kısa sürede takım arkadaşlarıyla kaynaşan Merih Demiral, Cristiano Ronaldo’ya da kendini sevdirdi. Geçtiğimiz günlerde Tottenham ile ilk maçına çıkan 21 yaşındaki stoperi, Instagram’da 176 milyon takipçisi bulunan Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, takibe aldı. Portekizli süperstarın bu hamlesi sonrası milli savunmacımızın takipçi sayısı da hızla yükselmeye başladı.

(Fanatik)

Haberin Devamı