Gazete Vatan Logo

99 liraya Ferrari keyfi

Konya’da bir firma Ferrari, Chrysler otomobili ve Hummer Jipi 99 lira karşılığında Konyalı vatandaşların kullanımına sunuyor.

Firuzen Turizm Müdürü Mete Özdemir yaptığı açıklamada, Anadolu’da ilk kez vatandaşları Ferrari’yle buluşturduklarını bildirdi.

Gerçekleştirilecekleri organizasyonla Konyalılara ilk kez 2011 model Ferrari, Chrysler otomobil ve Hummer Jip sürüş heyecanı yaşatacaklarını ifade eden Özdemir, vatandaşların lüks araçlara ilgilerinin çok büyük olduğunu belirtti.

Konyalı vatandaşlara ilk defa hayallerindeki araçlara binme imkanı verdiklerini dile getiren Özdemir, şunları kaydetti: "Yarın başlayacak organizasyonu KTO-Tüyap Konya Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştireceğiz. Konyalılar, bu araçları 4-11 Aralık tarihleri arasında sabah saat 10.00’da başlayıp akşamları saat 22.00’a kadar sürme imkanına sahip olacak. Sürücüler, Ferrari, Chrysler otomobil ve Hummer Jipi aracımızdan birisiyle üç tur alarak pist heyecanını katlayabilir ya da sevdiği şanslı kişilere hediye olarak sunabilir. Belki de ömründe ilk defa böylesine bir tasarım harikasının direksiyonuna geçecek otomobil tutkunları, 3-4 kilometre uzunluğundaki yarış pistinde tam 3 tur atarak hayatları boyunca unutamayacağı bir deneyime sahip olma imkanına kavuşacak." Pist heyecanı yaşamak isteyenler için ücretsiz servis hizmeti de vereceklerini anlatan Özdemir, araçların yarın piste indirileceğini, Konyalı otomobil tutkunlarını etkinliğe beklediklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı