Gazete Vatan Logo

90'lı yıllardan günümüze vazgeçilmeyen tek adres

90'lı yıllardan günümüze vazgeçilmeyen tek adres

90’lı yıllarda, henüz yaz tatillerinin klasik plajlarda geçirildiği dönemde, günümüzün artık vazgeçilmezi olan “beachclub” konseptini hayatımıza kazandıran Fly – Inn Beach, her gün yepyeni proje ve etkinliklerle misafirlerini keyifle ağırlıyor.

Mimarlık alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Hakan Dalokay ile 1991 yılında İstanbul’da doğan ve fark yaratan konseptiyle tam 4 şehirde, 10 işletme ile adından söz ettiren, eğlence hayatına yön vererek alanında önemli bir yere sahip olan Fly – Inn, 1994 yılında Çeşme Aya Yorgi Koyu’nda açtığı Fly – InnBeach ile Türkiye’nin ilk beach kulübü olarak bir ilke imza attı. O zamanlar sadece soyunma kabinleri ve şezlonglardan ibaret olan yazlık plajlar Fly – InnBeachile bambaşka bir konsepte kavuştu ve yepyeni, daha modern, daha konforlu ve keyifli bir anlayış yaşamlarımıza girdi. Özel peyzaj çalışmaları, kumsal, localar, restoran bölümü, çeşitli yaz aktiviteleri ve su sporları gibi daha birçok yenilikle Fly – InnBeachTürkiye’de “beachclub” anlayışının öncüsü oldu.

Haberin Devamı

2004’e kadar misafirlerini keyifle ağırlayan, birçok insanın hafızasında unutulmaz ve eğlenceli anılara imza atan Fly – InnBeach10 sene verdiği aradan sonra geçen sene (2014’te) yeniden kapılarını açarak büyük ilgiyle karşılandı. Yepyeni bir adreste, Çeşme Çiftlikköy bölgesinde, Altınkum’un benzersiz koyunda hizmet veren Fly – InnBeachbir efsanenin geri döndüğünü daha ilk günden belli etti. Her geçen gün kendini yenileyen, ağırladığı konuklarına en iyiyi, en keyifli olanı sunmak için yepyeni projeler geliştiren Fly – InnBeachelbette Hakan Dalokay’ın mimari dokunuşları ile de dikkat çekiyor. Fly – InnBeachimzası olan tek motorlu uçağın barın tepesinde dekorasyon olarak kullanılması, kamuflaj malzemelerinden yapılan gölgelik ve belki de hiç akla gelmeyecek birçok malzemenin dekorasyonda kullanılması ortaya benzersiz, özgün ve oldukça keyifli bir ambiyans çıkarıyor.

Gayet sıcak ve samimi bir atmosferin hakim olduğu, Hakan Dalokay’ın herkesi kendi evinde ağırladığı misafirleri gibi özenle ağırladığı Fly – InnBeach’in 2015 sezonundaki yeniliği “Bej” olarak karşımıza çıkıyor. Karaköy ve Hora by Bej’den sonra rotasını Çeşme’ye çeviren, Lal Dedeoğlu ve Hakan Özkul’un ev sahipliğinde misafirlerini ağırlayan Bej, Türkiye’nin ilk beachclub’ı olan ve alanında tam bir efsane olan Fly – InnBeach’in keyfine, lezzetleri, kokteylleri ve akşamüstü partileri ile keyif katıyor.

Haberin Devamı