Gazete Vatan Logo

90. yılda Anıtkabir’de!

Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet, Anıtkabir’i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 90. yılına ilişkin “Özgürlüğün ve bağımsızlığın bir karakter olarak ortaya çıktığı kuruluşumuzda aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

CHP’nin 90. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin Aslanlı Yol’dan yürüyüşüyle başlayan törende, Kılıçdaroğlu’nun Atatürk’ün mozolesine çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra heyet, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Burada Anıtkabir Özel Defterini imzlalayan Kılıçdaroğlu, şunları yazdı: Sevgili Genel Başkanımız, aziz Atatürk, büyük eseriniz CHP’nin 90. kuruluş yıl dönümünde manevi huzurunuzdayız. Her zaman olduğu gibi hedef gösterdiğin çağdaş uygarlık yolunda azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Özgürlüğün ve bağımsızlığın bir karakter olarak ortaya çıktığı kuruluşumuzda aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Ruhun şad olsun.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün anıt mezarına çelenk koyarak, saygı duruşunda bulundu.

Elektrik kesildi

CHP’nin 90. kuruluş yıl dönümü nedeniyle CHP Ankara Genel Merkez Binası’nda düzenlenen resepsiyonda şok bir gelişme yaşandı. Yüzlerce vatandaş ve CHP’linin davetli olduğu resepsiyonun başlamasına bir saat kala genel merkezin elektrikleri kesildi. Kesintinin nedeninin Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı yol çalışması sırasında enerji nakil hatlarında meydana gelen arıza olduğu öne sürüldü. Hemen bir jeneratör arayışına girildi. CHP’liler kesintiyi büyük tepkiyle karşıladı, kimi CHP’liler Belediye Başkanı Melih Gökçek’in art niyetinden şüphe ettiklerini dile getirdiler.

Haberin Devamı