Gazete Vatan Logo

9 Eylül Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 9 Eylül Çarşamba günlük burç yorumları…

9 Eylül Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu(21 Mart - 19 Nisan)

Bugün eşinize karşı sonradan pişman olacağınız ve geri döndürme, toparlama şansınız olmayacak sözler sarf etmeyin. Keskin ifadeler size geri dönecek. Kırmak ve ilişkinizi zedelemek yerine olgunca davranmayı ve sabrı deneyin.

Boğa Burcu Günlük Yorumu(20 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün gününüzü ve görevlerinizi paylaştığınız insanlarla aranızda bazı tartışmalı durumlar yaşanabilir. Karşılıklı anlayış haline hizmet edin mutlaka. Kimin sözü daha fazla geçiyor, kim daha üstün diyen bir savaşa girmeyin.

İkizler Burcu Günlük Yorumu(21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün ikili ilişkilerde hırs, kıskançlık ve şüphe kurbanı olma riski söz konusu olabilir. Şüphe duyduğunuz bir durum yaşanırsa, bunu fark ettirmeden eşelemek ve hırçınlaşmak yerine açıkça sizi rahatsız eden şeyi dile getirin.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu(22 Haziran - 22 Temmuz)

En yakınım dediğiniz kişilerle seviyeli ve doğru bir iletişim kurmak bugün her zamankinden fazla çaba gerektirecek. Bazı tatsız hadiseler dile gelebilir. Hayır demekte zorlanacağınız bir takım ısrarlar canınızı sıkabilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Yakın çevrenizden biri ile bir inattan kaynaklanan bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz bugün. Üzerinize yıkılmaya çalışılan bir görev ya da sorumluluk sebebiyle gerginlik olabilir. Mecburiyetlere isyan etmek size zarar yazar.

Başak Burcu Günlük Yorumu(23 Ağustos - 22 Eylül)

Elinizde olan parayı korumak için çaba sarf etmelisiniz. Bu içinde bulunduğumuz günlerde, sizi riskli bir borcun altına sokacak hamlelerden özellikle sakının. Kazanmaktan ziyade mevcudu korumak ana amacınız olsun.

Terazi Burcu Günlük Yorumu(23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün inatçı ve geçimsiz olarak dikkat çekmek istemiyorsanız daha sakin ve sabırlı olmaya karşınızdakine anlayış göstermeye gayret edin. Özellikle ailenizle ve yakınlarınızla olan iletişiminiz çok daha fazla özen gerektiriyor.

Akrep Burcu Günlük Yorumu(23 Ekim - 21 Kasım)

Bugün olaylar ve sözler size çok fazla negatif düşünce yükleyebilir. Endişeler, kaygılar siz büyüttüğünüz takdirde yolunuza engel olacak. Takıntılı düşüncelerden ve insanların size karşı olduğu fikrinden özellikle kaçının.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu( 22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün katılacağınız organizasyonlarda, gireceğiniz kalabalık ortamlarda sakin ve olgun tavırlar takınmalısınız. Size karşı fikirler üreten ve sizi kavga ortamına çekmek adına damarınıza basan insanlara sabırla karşılık verin.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu(22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün mesleki konularda kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Çok fazla işe yarar fikre sahip olabilirsiniz. Ancak bu fikirleri olduğu gibi kabul etmeyenler de olacak etrafınızda. Hırsınız mantığın önüne geçmesin.

Kova Burcu Günlük Yorumu(20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün bulunduğunuz ortamlarda kişisel inançların zıtlığı, farklılıklara tahammülü zorlaştıracak. Özellikle inançların tartışma malzemesi olup olayın amacından sapmasına müsaade etmeyin. Herkesin kendi doğrusu olabilir.

Balık Burcu Günlük Yorumu(19 Şubat - 20 Mart)

Bugün maddi konular çok fazla üzerinde durmanızı gerektiriyor. Yine de yeteri kadar objektif olamayabilirsiniz. Bir başkası ile maddi konularda yarışa girmeye, bir beklentinin karşılanması adına eşinize ısrar etmeye kalkmayın.

Haberin Devamı