Gazete Vatan Logo

9.7 inç ekranlı iPad Pro 4K video kaydedecek

9.7 inç ekranlı iPad Pro cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Son haberler tablette 4K video kaydı gerçekleştiren 12MP kameranın olacağı yönünde.

9.7 inç ekranlı iPad Pro 4K video kaydedecek

12.9 inç ekranlı iPad Pro’yu büyük ve pahalı bulmuş olabilirsiniz, ancak Apple 21 Mart’ta iPad Air serisiyle aynı ekran boyutuna ve aynı fiyat aralığına sahip 9.7 inç ekranlı iPad Pro’yu duyurmaya hazırlanıyor.

Kasa detayları ve teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazanan 9.7 inç ekranlı iPad Pro cephesinden sıcak haberler gelmeye devam ediyor. 9to5mac sitesinde yer alan habere göre 9.7 inç ekranlı iPad Pro, 4K video kaydı gerçekleştiren 12MP çözünürlüklü arka kameraya sahip olacak.

>> İlginizi çekebilir: iPhone 7 ile ilgili bilgiler kesinleşiyor!

Apple, iPhone 6S ailesiyle birlikte akıllı telefonlarda 4K video kaydı sunmaya başladı. Tablet tarafından ise son olarak iPad Pro’da Full HD video kaydını görebildik. 9.7 inç ekranlı iPad Pro 4K video kaydının yanı sıra 12MP çözünürlüklü arka kameraya sahip olacak. LED flaşla desteklenecek arka kamera çözünürlük ve video kayıt özellikleri dikkate alındığında, iPhone 6S’lerde yer alan kameradan pek de farklı olmayacağını gösteriyor.

Apple A9X işlemcisinden güç alacak 9.7 inç ekranlı iPad Pro’da ayrıca dört adet hoparlör, Akıllı Klavye desteği, Apple Pen uyumluluğu ve 3/4GB RAM yer alacak. Apple’ın 21 Mart’taki etkinlikte 4 inçlik iPhone ve Apple Watch 2’yi de duyurması bekleniyor.

Haberin Devamı
Ucuz iPhone'da büyük değişiklik


KAYNAK : Teknolojioku.com - 9.7 inç ekranlı iPad Pro 4K video kaydedecek

Google Maps iOS platforumu için güncellendi!