Gazete Vatan Logo

80'lik kadına tecavüz etti

67 yaşındaki S.T. 80 yaşındaki komşusuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı

ANKARA'nın Evren İlçesi'ne bağlı Demiarayak Köyü'nde 80 yaşındaki komşusu kadına tecavüz ettiği öne sürülen 67 yaşındaki S.T. tutuklandı.

Demirayak Köyü'nde oturan ve 2 evlilik yapan 6 çocuk babası S.T., kavga ettiği ikinci eşi evi terk edince "Canım sıkın abla" diyerek komşusu E.D.'yi evine çağırdı. Bu sırada içki içen S.T., iddiaya göre yaşlı kadına `kola' diye bira içirirken sonra saat 21.00 sıralarında `sakatlık raporu' bulunan komşusu E.D.'nin ağzına yastık bastırarak tecavüz etti. Olaydan sonra evde ayrılan E.D., köy muhtarı ile komşulardan yardım istedi. E.D.'nin olayı anlatması üzerine muhtar tarafından köye çağrılan jandarma ekipleri S.T.'yi gözaltına aldı. Sorgusunda yaşlı kadına tecavüz ettiğini itiraf eden S.T., Evren İlçesi'nde sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Özürlü kızıyla köyde yalnız yaşayan E.D., Evren Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. E.D.'nin olayın şokunu yaşadığı ve tecavüz sırasında yaşanan boğuşma nedeniyle vücudunun birçok yerinde darp edildiği belirtildi.

Köyde işsiz olan ve amelelik yaparak geçimini sağlayan S.T.'nin 2 evlilik yaptığı ve ilk evliliğinden 6 çocuğu olduğu belirtildi. S.T.'nin tecavüz günü ikinci eşiyle kavga ettiği ve eşinin evi terk ederek Aksaray'daki ailesinin yanına döndüğü belirtildi.

Haberin Devamı