Gazete Vatan Logo

8 yıl sonra yüzünü gördüm 24 saat sonra da cenazesini!

Kazada ölen popstar yarışmacısı Kazım Orbay Cingöz’ün nişanlısı Can Su, “Facebook’ta 8 yıl önce tanıştık. Evlenmeye karar verdik, 24 saat sonra kaybettim”

Çanakkale’den Bodrum’a kız isteme töreninden dönerken kazada anne ve babasıyla birlikte yaşamını yitiren Kazım Orbay Cingöz’ün (33), nişanlandığı Can Su Cancı (23) ile uzun süredir sosyal medya üzerinden konuştuğu, ancak ilk kez yüz yüze görüştüğü ortaya çıktı. Genç kız, yaşadığı dramı anlattı: “Hannover’de ailemle yaşıyorum. Orbay ile facebook’ta tanıştık. Beni isteyeceğini söyleyince Çanakkale’deki evimize geldik. İlk kez buluşup görüşecektik ve ailesi beni isteyecekti. Geldiklerinde ona balkondan baktım, aşık olduğum adama bir kez daha aşık olmuştum. Hayatımın en güzel 24 saatini onunla geçirdim. 3 düğün yapacaktık. Öldüğüne inanamıyorum. Gelinliğimi giyip Orbay’ıma Adana’ya gideceğim. İki gün sonra Almanya’ya döneceğim. Ama mutlaka döneceğim” diye gözyaşı döktü.

Can Su facebook’ta tanıştığı Orbay için ailesiyle Almanya’dan Çanakkale’ye geldi. Orbay kızı istedi, 24 saat sonra kazada öldü.