Gazete Vatan Logo

8 Eylül Salı Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 8 Eylül Salı günlük burç yorumları…

8 Eylül Salı Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu(21 Mart - 19 Nisan)

Aile içi dengeleri sağlamak her zamankinden yorucu olabilir bugün. Zaten patlamaya hazır durumlar eğer alttan almayı becerememişseniz daha da alevlenebilir. Sizin yaklaşımınız olası tartışmaların ne yöne gideceğini belirleyecek.

Boğa Burcu Günlük Yorumu(20 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün söylenen sözlerin ardındaki manayı tespit etmekte zorlanabilirsiniz. İyi niyetle söylenen bir lafı aleyhinize gibi algılama veya tam tersi zararlı bir durumu tedbirsizce kabul etme riskiniz var. Acele kararlardan kaçının.

İkizler Burcu Günlük Yorumu(21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün bulunduğunuz ortam veya birlikte olduğunuz insanların yaklaşımı sebebiyle siz de gereksiz ve keyfi bir takım harcamalar yapma eğiliminde olacaksınız. Ortam uyum sağlayayım derken hesabınızı şaşırtacak bir şeye kalkışmayın.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu(22 Haziran - 22 Temmuz)

Dengesiz davrandığınızı düşünen insanlar olabilir. İçinde bulunduğunuz durum, görevleriniz ve yapmak zorunda olduğunuz işler sebebiyle pek çok şeye aynı anda koşturmak sinirinizi bozabilir. Sakin kalmanız kıymetli olacak.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün sini sinirlendiren ve tepkinizi çeken kişilere, durumlara karşı sessiz kalıp içinize atmak pek işe yaramayacak. Eğer düzgün ifadelerle sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu dile getirmezseniz dışa yansıması patlayıcı olacak.

Başak Burcu Günlük Yorumu(23 Ağustos - 22 Eylül)

Ortak amaçları yürütmenin zor olduğu insanlarla birlikte yola çıkmak konusunu biraz daha detaylı düşünmeye ihtiyacınız var. Hızlıca varılan anlaşmalardan aynı şekilde hızlıca vazgeçme ya da yarı yolda bırakılma riskiniz mevcut.

Terazi Burcu Günlük Yorumu(23 Eylül - 22 Ekim)

Resmi nitelikteki görüşmelerden eliniz boş dönme riskiniz olabilir. Biraz daha tedbirli hareket etmeye ve niyetinizi anlatmakta aceleci davranmadan ilerlemeye ihtiyacınız olacak. Karşınızda aşmanız gereken bir direnç olacak.

Akrep Burcu Günlük Yorumu(23 Ekim - 21 Kasım)

Bugün daha önce tecrübe etmediğiniz bir konuda çalışmanız ve belki de yeni bir deneyim kazanmanız söz konusu olabilir. İlk defa karşılaştığınız kişi ve durumlardan kaçınmak yerine bunu bir gelişim fırsatı olarak görün.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu( 22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün riskli satın almalardan ve yeteri kadar tanımadığınız kişilerle bir alış verişe girmekten, borçlanma ya da ödünç alma içerikli paylaşımlardan zararlı çıkma ihtimaliniz olabilir. Para ve mal konusu risklere açık olacak.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu(22 Aralık - 19 Ocak)

Eşinizle aynı dilden konuşmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle ailevi meseleler gündeme geldiğinde beklenmedik çıkışlarla karşılaşacaksınız. Sen ben tartışmalarına girmeyin. Haklı çıkayım derken zararlı duruma düşebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Yorumu(20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün planlı programlı hareket etmek her zamankinden kıymetli olacak. Zamanlama sorunu yaşama ihtimaliniz var. Asıl yapmanız gereken şeylerin dışında bazı işlere yönelebilirsiniz. Değişiklik arayışı dikkatinizi dağıtabilir.

Balık Burcu Günlük Yorumu(19 Şubat - 20 Mart)

Haberin Devamı

Çocuklarla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz bugün. Derdinizi anlatmak, sözlerinizin çabucak kabul görmesi gibi beklentiler ne yazık ki nafile çaba gibi görünüyor. Esneklik göstermek sorunlu iletişimin en büyük ilacı olacak.