Gazete Vatan Logo

8 aydır arkasından ağlıyordu meğer anne 'öldür' demiş

Fox TV'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler isimli programda acı itiraf geldi. 16 yaşındaki Hatice'nin ölüm nedeni araştırılırken ipuçları birleşerek ölümün nedeni bulundu. Canlı yayında her şeyi itiraf eden Fadime, kızı Hatice'yi Soner'in öldürdüğünü itiraf etti.

8 aydır arkasından ağlıyordu meğer anne 'öldür' demiş

Afyonkarahisar’da 8 ay önce ortadan kaybolan 16 yaşındaki Hatice T. hakkında canlı yayında şok bir gelişme yaşandı. Fox'ta yayınlanan Kaybolan Çiçekler programıyla bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Hatice T. öldü mü yoksa öldürüldü mü? Anne Fadime T. sakladığı gerçeği canlı yayında açıkladı: “Soner kızımı kaçıracağını söyledi, ben de öldür dedim.”

Anne Fadime, baba Ali, ağabey Arif ve abla Gülsüm T, aylardır 16 yaşındayken ortadan kaybolan Hatice T’den gelecek mutlu bir haberi bekledi. Ancak o haber bir türlü gelmedi. Hatice T.’nin ortadan kaybolması konusunda şüpheliler listesinin en üst sırasında Soner Aktaş vardı. Sürekli çelişkili cümleler kuran Soner Aktaş’ın, anne Fadime T. ile yaptığı yoğun telefon görüşmeler ortaya çıkmıştı. O görüşmelerden sonra söz vermesine rağmen Soner Aktaş, Kaybolan Çiçekler programına gelmedi.

8 aydır kayıp çocuğu için gözyaşı döken anne canlı yayında itiraf etti: Kızımı öldür dedim

Anne Fadime T.' ise bir itirafta bulundu. Bu itiraf programa damga vurdu. Kaybolan kızı için günlerdir gözyaşı döken anne, Soner Aktaş ile aralarında geçen konuşmayı da ilk defa canlı yayında açıkladı. Anne Fadime T., Soner’in kendisine “çocuk öldü, seni de öldüreceğim” dediğini, 7 Ekim Cuma günü ise kızını öldüreceğini söylediğini anlattı. Bunlarla sınırlı kalmayan anne Fadime T. “Soner, kızımı kaçıracağını söyledi, ben de öldür dedim, bildiklerimi anlatmadım çünkü Soner beni öldürmekle tehdit etti” dedi. Açıklamaların üzerine Şuhut savcılığının talimatıyla anne Fadime T. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şok itiraf sonrası anne Fadime T.'ye sosyal medyadan tepki yağdı.

ARİF STÜDYOYU TERK ETTİ
Günlerdir sakin duruşuyla "acaba" sorularını üzerine çeken ağabey Arif T. annesinin Soner Aktaş ile işbirliği yaptığını öğrenince stüdyoyu terk etti. Telefonla canlı yayına bağlanan bir izleyici ise Hatice T.'nin kaybolduğu gün "Arif ile Soner Bolvadin'e giderken Hatice'de arabadaydı" dedi. Kiralanan aracın takip sistemine ulaşan Kaybolan Çiçekler ekibi, olay günü Soner Aktaş'ın Isparta kırsalında bir uçurumun kenarında 5 dakika beklediğini tespit etti. Belirlenen noktaya giden Kaybolan Çiçekler ekibi arama çalışmalarını saatlerce sürdürdü. Ancak 8 aydır kaybolan Hatice'den bir haber çıkmadı.

Haberin Devamı