Gazete Vatan Logo

7 Nisan’a dikkat!

Fırsata çevirmek istiyorsak...

7 Nisan’a dikkat!

Yılın en hızlı ayından geçiyoruz. Ne yapabilirimden çok kendime ne katabilirim düşüncesi ön planda olmamızı sağlayacaktır. 7 Nisan’ı fırsata çevirmek istiyorsak, plan ve projelerimiz için isteklerimize odaklanmalıyız.

Ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak?

KOÇ

Yıldızın parlıyor! Liderlik, zirveye oynamak, benlik duygusu, cazibe ve sosyal olmak burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte gündemine yerleşiyor. Uçlarda davranışlar sergilemek bir yana, yeni projelerde yer almanı da sağlıyor. Radikal değişiklikler için cesur adımlar atıyorsun. Sabırsızlık tarafını yönetebilirsen ilişkilerde istediğini yakalayabilirsin.

BOĞA

Hayalini kurduğun ne varsa, harekete geçme zamanı! Cesaret bulduğun bu dönem, yaratıcı iş alanlarına yönelebiliyorsun. Maddi olarak mantıklı çıkışlar yaptığın sürece kaybetme olasılığın yok ancak risk almadan önce araştırmalarını kuvvetlendirmelisin. Kalıplaşmış fikirlerden kurtulmana yardımcı olan gök kubbe, tabularını yıkarak ilişkilerindeki yenilik arayışında destek oluyor.

Haberin Devamı

İKİZLER

Bağımsızlığını ilan etmek için elinden geleni yapıyorsun! Bu dönem kurulu düzende büyümeler, küçük işletmelerde ki farklı arayışlarda destekler görünüyor. “Hiçbir şey anı olarak kalmasın” diyerek , var olan şartlarında değişikliklere girişebilirsin. Yeni bir eve taşınmak, farklı sektörlerde deneyim kazanmak gibi…

YENGEÇ

Adından söz ettirecek çalışmalara imzanı atabilirsin! Yaşamınla ilgili ciddi kararlar alırken ailen ile karşı karşıya gelebilirsin. Artık sorumlu olduğun alanlarda kendini gösterme cabasındasın. Sosyal yönün bu dönem gelişiyor. Kalabalık ortamlarda olmaktan keyif alabilirsin. Yeniay, arkadaşlık ilişkilerini etkileyecektir. Vizyonu olmayan insanları hayatında artık istemiyorsun.

ASLAN

Takım oyunu ilgini çekiyor! Yıllar sonra “aslında bu iş bana göre değil, yeteneklerimi sergileyeceğim farklı alanlar istiyorum” diyebilirsin. Aşk ve arzuların bir arada yaşandığı tesadüf ama macera dolu bir birliktelik yaşayabilirsin. Yer değişimleri, atanmalar, eğitim hayatındaki gelişmeler, yolculuklar, yabancılarla ilişkiler ön planda olacaktır.

Haberin Devamı

BAŞAK

Tutku sence de önemli değil mi! Arzularının en üst noktaya çıkacağı bu dönem hiçbir şeyin sözde kalmasından yana değilsin. Uygulamaya geçireceğin ve bizzat içinde rol alacağın toplumu da ilgilendiren sorumlulukların olacak. Bu dönem eşin ve çocukların dışında kendin için bir şeyler yapmak ön planda olacaktır.

TERAZİ

Hiç aklında yokken, yıldırım aşkına tutulabilirsin! Bu dönem, arkadaşlık, ikili ilişkiler, aile ve ortaklıklar ön planda. Bekâr Teraziler dünya evine girebilirler. Dikkat çekici beklenmedik projelerde yer alırken öncü çalışmalar yapmak mümkün olabilir. Fırtınalı kavuşmalar yaşanırken aynı düzeyde ayrılışlar ve kopuşlar yaşanabilir. İş arkadaşlarını bu dönem iyi değerlendirmelisin.

AKREP

Kaygılarını kontrol edebileceğin bir dönem başlıyor! İhtiras rüzgârları baharın ilk günlerinde düşüncelerine hâkim olacak. Günlük işlerine motivasyon kazandırırken, yaratıcı tarafını yıldızlaştıracaktır. Eğer akademik çalışmalar yapan bir bilim insanı isen eğitim için uzaklara gitmek için yollara revan olabilirsin. Kimselere söyleyemediğin platonik aşkını itiraf edebilirsin.

Haberin Devamı

YAY

Hareketlilik ve farkındalık için start verildi! Özgürlük, muhalefet olma bu dönem sivrilebileceğin bazı konulara işaret ediyor. Hobiler, eğlence hayatı, çocuklar, ilişkiler ve aşk ile ilgili durumlarda gelişmeler yaşanacaktır. Eve kapanmak yerine, dış dünyaya daha çok açılacaksın. Duygusal bağlılıklar yerini geçici ilişkilere bırakabilir.

OĞLAK

Sahip olma duygusunun ağır bastığı bir dönem! Aile içindeki bireylerin kararları dengeleri değiştirebilir. Kişisel bağlantılar, gayrimenkul ile ilgili durumlar ve yakın akrabalar ön planda olacak konular arasında yer alıyor. Kalıplaşmış kurallarından vazgeçmen, iş hayatında ivme kazanmana yardımcım olabilir.

KOVA

Bilime, doğaya ve metafiziğe ilgin artıyor! İletişimi kuvvetli bir etki yaratan Yeniay, farklı olan her şeye ilgi duymana neden oluyor. Entelektüel bir heyecanla kariyerinde önemli pozisyonlar için yarışabilirsin. Haksızlığa gelemediğin bazı ilişkilerinde sivri dilli bir yaklaşım gösteriyorsun. Zekâsı ve görünümü ile ilgini çeken biri ile yakınlık oluşabilir.

Haberin Devamı

BALIK

Daha fazla kazanmak için risk almaktan korkmuyorsun! Bu dönem ya çok iyi paralar kazanabilirsin , ya da sonradan pişman olacağın ani kararların sonucuna katlanabilirsin.

Önceliğin maddi değerler olacak, mevcut işinin dışında başka kaynak arayışında olacaksın. Ancak aksayan ilişkilerini toparlamak için olumlu adımlar gösteriyorsun