Gazete Vatan Logo

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne? 7. Koğuştaki Mucize filmi hakkında yapılan yorumlar?

Sinemalarda bu hafta vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu gala sonrası ünlülerin verdiği röportajlar sonrası daha da merak edildi. İddialı konucu ve oyuncu kadrosuyla adını duyurmayı başaran film bir adalet arayışının mücadelesini anlatacak. Peki, 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne? Hakkında yapılan yorumlar nasıl?

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne? 7. Koğuştaki Mucize filmi hakkında yapılan yorumlar?

Aras Bulut İynemli'nin başrolde olduğu 7. Koşuştaki Mucize filmi vizyon girdi. Konusu ile dikkat eken 7.Koğuş filmi oyuncular kim? 7. Koğuştaki Mucize filmi fragmanı, 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne? detayları haberimizde…

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİ KONUSU NEDİR?

7 Koğuştaki Mucize filmi, 7 yaşındaki kızı ile aynı zekâ yaşına sahip bir babanın adalet arayışını beyaz perdeye taşıyor.

1983 yılında Ege’nin bir kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız ise sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak da babaannesiyle yaşayan ve 7 yaşında bir kız çocuğu olan Memo görülür.

Memo suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz ve idam cezasına çarptırılır. Memo’nun yakınları ise adaletin sağlanması için çalışırken, baba ve kızın isteği tek şey ise, birbirlerine kavuşabilmektir.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Bulut İynemli,

Nisa Sofiya Aksongur,

Celile Toyon,

İlker Aksum,

Mesut Akusta,

Deniz Baysal,

Yurdaer Okur.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİ YORUMLARI

Özcan Deniz, “Çok güzel, çok etkileyici bir film. Çocuğum var diye mi beni böyle etkiledi bilmiyorum ama çok etkilendim. Çok güçlü bir hikâyesi var” dedi.

Haberin Devamı

Perihan Savaş, “Ağlamaktan mahvoldum. Olağanüstü bir film olmuş” şeklinde ifade etti.

Aras Bulut İynelmi’nin sevgili Bilge Önal ise, film hakkında, “Bu kadar iyi tanıdığım birini perdede tanıyamamak çok büyük bir yetenek gerektiriyor bence. Memo’yu başka kimse oynayamazmış sanırım ve öyle bir oynadı ki ağlamaktan röportajı yarıda kestim. Çok büyük bir ekip işi, bence herkesin izlemesi ve feyz alması gereken çok mesaj barındırıyor. Umarım çok kişiye ulaşır.” Dedi.