Gazete Vatan Logo

7. Liderlik Zirvesi’nde geri sayım

Profesyoneller ile yeni kuşakların, iş hayatında büyük deneyime ortak olabilmeleri için son hafta...

Yerli ve yabancı firmaların CEO’larının geleneksel buluşma noktası haline gelen Eduplus Liderlik Zirvesi’nin 7. si 15 Nisan’da İstanbul Sheraton Hotel’ de gerçekleştirilecek. Feyyaz Berker, Osman Boyner, Ahmet Zorlu’nun da aralarında bulunduğu 30 holding patronu ve yöneticisinin başarı sırlarını anlatacağı Zirve’ye kayıt yaptırabilmek için sayılı gün ve sınırlı sayıda kontenjan kaldı.
İş dünyasında, bir deneyim paylaşımı geleneğine dönüşen Eduplus Liderlik Zirvesi, bu yıl yine kariyer basamaklarının en üst noktalarını hedefleyen izleyicilerine, bir başka yerde bir arada bulamayacakları büyük başarı öykülerini, öykü sahiplerinin anlatımlarıyla aktaracak. İş hayatının yoğun temposu içinde kişisel gelişim için kendilerine yatırım fırsatı bulmakta zorlanan profesyoneller ile iş hayatının yeni kuşakları, 7. Eduplus Liderlik Zirvesi’nde zoru başaranların etkileyici anlatımları ile yeni ufuklar açacak. Kayıt için sınırlı gün kalan 7. Liderlik Zirvesi’nde, katılımcı kontenjanında az sayıda yer bulunuyor.

Ahmet Zorlu 7. Eduplus Liderlik Zirvesi’ne, “Küresel pazarlar ve dünya şirketi olmanın kuralları” konulu özel söyleşi ile katılacak. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Berker ise, “Ülke ekonomisine yön veren liderlerin öyküsü” başlıklı özel oturumu ile bilgilerini katılımcılar ile paylaşacak.

Üç ana oturum ve bir özel oturum gerçekleştirilecek

7. Eduplus Liderlik Zirvesi’nde, “Türkiye ve Dünya’da ekonomik gelişmeler, iş dünyasına etkileri, öngörü ve tavsiyeler’ konulu ana oturumda Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ceo’su Kubilay Cinemre; “Liderler için yeni iş teknolojileri ve trendler” konulu ana oturumda, Intel Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölge Direktörü Ayşegül İldeniz konuşacak.

Eduplus zirvesinde, Tüm Fütüristler Derneği Başkanı, M-Gen Gelecek Planlama Merkezi Kurucusu Ufuk Tarhan, “Gelecek 10 yılda yönetim ve inovasyon, iş dünyasını ve yöneticilerini neler bekliyor”; T-Box Genel Müdürü Doğan Kaşıkçı “Sıradışı pazarlama fikirleri, yaratıcı pazarlama ve satış uygulamaları”; Price WaterhouseCoopers Türkiye Başkanı Cansen Başaran Symes, “100 küresel liderden tavsiyeler, yeni trendler, CEO araştırmaları ve sonuçları”, Global Tanıtım Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede de “İletişim ve itibar yönetimi, Dünyanın en etkili halkla ilişkiler duayeninden taktikler” başlıklı özel oturumlarda konuşacaklar.

Üç forum düzenleniyor

“İş yaşamında başarı: Zor dönemlerde liderlik, vizyon, strateji ve girişimcilik” konulu forumda, Organik Group Başkanı Aldo Kaslowski, Boyner Sanayi A.Ş CEO’su Osman Boyner, Hey Tekstil CEO’su Aynur Bektaş, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İncitaş Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci konuşacak. “Global yönetici nasıl olunur, gereken özellikler nelerdir? Bu özelliklere nasıl sahip olunur” başlıklı forumda ise, Türk Lider Merkezi Kurucu Başkanı Bülent Şenver, Astra Zeneca Türkiye Başkanı Herve Dussart, Nestle Yönetim Kurulu Başkanı Hans Ulrich Mayer söz alacak.Zirvede, “Yenilikçi ve müşteri odaklı marka olmanın kuralları” konulu forumda konuşacak isimler ise şöyle: Yaşar Holding AŞ İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Amrop International Yönetici Ortağı Prof. Dr. Yeşim Toduk, Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Erdem Koçak, Coca Cola Türkiye Bölümü Başkanı Galya Frayman. 15 Nisan 2010’da Sheraton Hotel İstanbul’da gerçekleşecek 7. Eduplus Liderlik Zirvesi ödül töreni ve takdimi ile sona erecek.

Haberin Devamı