Gazete Vatan Logo

65 yaş üstü vatandaşları ilgilendiriyor! Detaylar paylaşıldı

Milyonlarca vatandaşı kapsıyor. Yeni dönem başladı. Büyük kolaylık sağlayacak bir uygulama hayata geçirildi. Pandemi döneminde vatandaşlara e-devlet sistemi üzerinden sağlanan hizmetler genişletildi. Böylece evden çıkmadan birçok hizmete erişim sağlanmış oldu. Şimdi ise uygulamaya konulan hizmet ile 65 yaş üstü vatandaşların hayatı kolaylaşacak. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, 65 yaş üstü vatandaşların "adrese teslim e-Devlet şifresi" hizmetinden nasıl yararlanacaklarına yönelik video hazırladıklarını bildirdi.

65 yaş üstü vatandaşları ilgilendiriyor! Detaylar paylaşıldı

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili büyüklerimiz, 'Adrese Teslim Şifre Başvurusu hizmetini daha detaylı anlatır mısınız, nasıl kullanacağız?' diye sordular. Biz de onlar için detaylı bir kullanım videosu hazırladık." ifadelerini kullandı.

Koç'un paylaştığı videoda, 65 yaş üstü vatandaşların, e-Devlet Kapısı üzerinden sunulan hizmetten nasıl yararlanacakları detaylı şekilde anlatılıyor.