Gazete Vatan Logo
Magazin 65'lik Conan dövüşebilecek mi?

65'lik Conan dövüşebilecek mi?

Ünlü aktör tekrar 'Conan' rolüyle kamera karşısına geçiyor

Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, ‘80'li yıllarda hayat verdiği ‘Conan' karakterini tekrar canlandırmak için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Universal Film şirketinin açıkladığı haber hem Hollywood çevrelerince hem de 65 yaşındaki Avusturyalı Schwarzenegger'in hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Serinin ilk filmi ‘Conan the Barbarian' 1982, ikinci filmi ‘Conan the Destroyer' ise 1984 yılında çevrilmişti. Oyuncunun yaşı göz önüne alındığında tamamen fizik gücüne dayalı olan Conan gibi bir karakterin üstesinden gelip gelemeyeceği bu yüzden merak konusu.
Şu anda 65 yaşında olan Schwarzengger'ın göstereceği performans merak konusu

Mitolojik bir çizgi roman kahramanı olan Conan, halen tüm dünyada en çok okunan serilerden biri. Universal şirketinden gelen bilgilere göre, 2011'de çevrilen ve Conan rolünü yeni kuşak aktörlerden Jason Momoa'nın canlandırdığı film dikkate alınmayacak ve hikaye ‘80'li yıllarda çevrilen filmlere sadık kalarak devam edecek.

Sinema magazin sitesi Deadline.com'a konuşan Arnold Schwarzenegger, yıllar sonra tekrar Conan karakterini oynayacak olmanın gurur verici olduğunu belirtti.

Haberin Devamı