Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

60 günde 35 kilo verdi…

Egece Zayıflama Kamp'ına katılan Osman Karaman 60 günde 35 kilo verdi. Daha öncede bir çok zayıflama yöntemleri denediği halde kilolarından kalıcı olarak vermemekten şikayetçi olan Osman Karaman şimdi uyguladığı yöntemin kesin ve kalıcı olduğunu anlattı.

Diyet, spor, ilaç ve hatta ameliyat altına yatarak midesine kelepçe taktırdığı halde, hiçbir yaklaşımın kalıcı olarak çözüm olamadığını anlattı. 10 senedir kilo sorunu ile mücadele ettiğini ama bir türlü çözemediğini, bir çok değişik yöntemlerle kilo verdiğini fakat verdiğinden daha fazlasını tekrar geri aldığını söyledi.

Egece Zayıflama Kampı'na nasıl katılabilinir?

Yıllardır spor ve diyet yaparak zayıflamaya çalıştığını fakat spor ve diyetin zayıflama metodu olmadığını, bunu yaşanmışlıkları ile kesin ve net deneyimlediğini belirtti. Üstelik sorununda beslenme olmadığını, ömrümün sonuna kadar besleneceğini, beslenmenin doğal hakkı olup bedenin ihtiyacı olduğunu açıkladı. Diyetlerin ise kilo aldıran bir döngü olduğunu, diyetin yapıldığı süre içersinde kiloların verildiğini ama diyet uygulaması bırakıldığında verilen kilolardan fazlasının geri alınarak diyet döngüsü mağduru olmaya sebep olduğunu belirtti. Çözümün bilinçaltındaki bilgi ve algının değişmesinin şart olduğunu açıkladı.

Egece Zayıflama Kampı aktiviteleri nedir?

Uzun yıllar kiloları ile mücadele eden Osman Karaman, bu işin kafada bittiğini her zaman inandığı halde bir türlü çözememiş olmamasından dolayı arayışa girdiğini, internette araştırma yaparken NNB uzmanı Deniz Egece ile tanışarak, Egece Zayıflama ve Eğitim kampına katılmaya karar verdiğini açıkladı.

Egece Zayıflama Kampı yorumları

Kampta bir haftalık eğitim süreci sonunda, daha uzun süreli kalmaya karar verdiğini. Egece Zayıflama Kampı'nın içeriğinin, alışa gelmiş yaklaşımlardan çok farklı olduğunu bu yüzdende burada olmaktan memnun olduğunu belirtti. Kamptaki diğer kamp ve zayıflama metotlarının tam aksine; burada spor yok, beslenmede diyet ya da yasaklar yok. Egece Zayıflama Kampı'nda düşünce molaları ile zihinsel antrenmanlar, beslenme ve harekete olan inanç ve niyet değiştirme, şişmanlık kimliklere ve bedene olan algı değişimi ve bilinçaltını kilo yapan sebeplerin etkisiz hale getirilmesi, zihinde yeni imaj belirleme ve kodlama, kilo yapan sebepleri bilinçaltında özgürleştirme, zumba dansları, Egece Beslenme Metodu ile ormanda yürüyüşler, telkin duaları ve danslarla zayıfladıklarını belirti. Kalıcı olmasının sebebi aynı zamanda uygulamalarının yanı sıra tekrardan zihindeki bilginin ve bilinçaltının değişiminden kaynaklandığını belirti.

Osman Karaman, Egece Zayıflama Kampı için şunu anladığını vurguladı; “Tüm mesele düşüncelerimizden kaynaklanmaktadır, kilo yapan sebebin beslenme olmadığını, hareketsizlikten kaynaklandığını. Şişmanların ve ideal bedende yaşayan insanların arasında ilgilerinin çok farklı alanlar olduğunu aynı zamanda inançlarının ve algılarının da farklı istikamette olduklarını çözdüm. Bu da şu anlama gelmektedir, beni kilolu yapan ve kilolu kalmamı sağlayan yiyeceklerin olmadığını, tam aksine bilinçaltımı yıllardır yıkıcı bilgilerle ve algılamalarımla kodladığımı fark ettim. Eğer Deniz Egece ile tanışmamış olsaydım ve onunla kampta birebir çalışmasaydım, ben bu bilinç yapısıyla bilgi ve yaklaşımla ömür boyu kilolu yaşayacaktım. Şimdi biliyorum ve inanıyorum ki ben bir daha kilo almayacağımı, tüm ömrümün sonuna kadar ideal bedende yaşayacağım.”

Egece Zayıflama Kampı'na katılmak için tıklayın!

Haberin Devamı