Gazete Vatan Logo
Magazin 60′ın sırrı sonunda ortaya çıktı!

60′ın sırrı sonunda ortaya çıktı!

Hem teknesinde hem de arabasında...

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş bu sayıyı hem teknesinde hem de arabasında taşıyor.

Geçtiğimiz gün Reza Zarrab, Ebru Gündeş Çifti Arnavutköy’de Eftelya Balık’taydı. Çıkışta mutluluğu gözlerinden okunan Gündeş, “Alara uyuyordu biz de uyku saatini değerlendirdik, şimdi onun yanına gidiyoruz dedi.”

Ajda Pekkan’ın sahnede fenalaşıp hastaneye kaldırıldığında Süperstarı hastanedeyken aradığını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Geçmişte aynı rahatsızlığı yaşadığını dile getiren Gündeş, “Benimki on iki gün sürmüştü, o çabuk toplamış” dedi.

Muazzez Ersoy’un Ebru Gündeş ve Sezen Aksu’ya Türk Sanat Müziği albümü yapmadığı için kırgın olduğunu hatırlatan muhabire ” Muazzez Hanım’a sonsuz saygı duyuyoruz, sahnemizde Türk Sanat Müziği okuyoruz, ileride de Türk Sanat Müziği albümü yapacağız, o ne derse doğrudur” dedi.

YIL ALTMIŞ’IN SIRRI!

‘Teknesinin ismi ve arabasının plakasının aynı olmasının tesadüf mü, yoksa bir anlamı var mı?’ diye soran muhabire Gündeş, “Tabi ki bir anlamı var ama şimdi söylemeyim onu” dedi. 60′ın sırrını açıklamak istemese de Gündeş’in yakın çevresinden 60 sayısının sırrı öğrenildi. “Reza Zarrab’ın Ebru Gündeş’e evlenme teklifi ederken, benimle mutlu bir şekilde yaşlanmaya 60 yıl boyunca evet der misin?” şeklinde olduğu ve bu yüzden Ebru Gündeş için 60 sayısının hayatında farklı bir yeri olduğu da öğrenildi.

ALLAH KISMET EDERSE İKİNCİ ÇOCUĞU DÜŞÜNÜYORUZ

‘Alara bebeğe kardeş gelecek mi yoksa gelmeyecek mi?’ sorusu kafaları karıştırırken bu sorulara Ebru Gündeş, noktayı koyan isim oldu. “Allah kısmet ederse ikinci çocuğu düşünüyoruz” diyen Gündeş’in bu cevabı verirken mutluluğu yüzünden okunuyordu.

MUTLULUKLARINA NAZAR DEĞDİ!

Yemekten sonra, Arnavutköy’den arabası ile ayrılan, Ebru Gündeş, Reza Zarrab, çifti, İstanbul’un trafiğinin çok kalabalık olduğunu fark etmesiyle birlikte eve dönüşü tekne ile yapmayı tercih ettiler. Arnavutköy sahilinde tekneyi beklerken, bir süre sahilde yürüyüş yapan çift, sahil de balık tutan balıkçıları ve kovalar da bulunan canlı balıkları izledi.

NEREDEYSE DENİZE DÜŞÜYORDU

Yürüyüş sonrası teknenin geldiğini gören ikili tekneye doğru ilerlediler. İyi yanaşamayan tekneye Ebru Gündeş binmeye çalışınca denize düşme tehlikesi yaşadı. Kısa süreli tehlikeyi atlattıktan sonra Reza Zarrab da tekneye bindi. Gündeş’in tekneden düşme tehlikesi şokunu atlatamayan Zarrab, teknenin kaptanını ‘Ne biçim yanaşıyorsun?’ diye azarladığı dikkatlerden kaçmadı. (sözcü)

Haberin Devamı