Gazete Vatan Logo

56 yaş, 25 yıl evlilikten sonra ikiz bebek sevinci

Manavgat’ta oturan Abdurrahman ve Güllüşen Güzel çiftinin 25 yıllık evlat hasreti, 40 gün önce dünyaya gelen ikiz bebekleriyle sona erdi. Güzel çifti, Şükriye Fatmanur ve Bilal Veysel adını verdikleri bebeklerini, dünyaya geldikleri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kontrole getirdi.

56 yaş, 25 yıl evlilikten sonra ikiz bebek sevinci

Sezaryenle doğumu gerçekleştiren Prof. Dr. Selahattin Kumru, Gülüşen Güzel’in, Türkiye’de en ileri yaşta ikiz bebek dünyaya getiren anne olduğunu söyledi. Prof. Dr. Kumru, hamilelik sürecinde Güllüşen Güzel’in yüksek tansiyonu olduğunu belirterek, “Tansiyon yüksekliğine rağmen hamilelikte 34 haftayı geçebildik. 34 hafta bizim ‘en az olsun’ diye hedeflediğimiz gebelik haftası. Hastamızın şu an kabaca lohusalığı bitmiş durumda, yani 40 günlerini geçirmiş durumdalar. Bebekler oldukça sağlıklı ve nörolojik durumları iyi görünüyor. Anne de oldukça iyi. Babayı da çok heyecanlı görüyorum, çok etkilenmiş bu doğum olayından. Oldukça mutlu bir aile tablosuyla karşı karşıyayız” diye konuştu.

Anne Güllüşen Güzel, “Çok zor bir hamilelik dönemi yaşadım fakat üniversitedeki hocalarımızın sayesinde başardım çok şükür. Mutluluğumu tarif edemiyorum. Evlilikte 25 yıl geçirdik, şu an çok mutluyuz. Çok şükür iki bebeğimi de sağlıklı dünyaya getirdim. Allah olmayan herkese versin. Bizlere de sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin” diye konuştu.Eşinin 25 yılda 3-4 kez düşük yaptığını söyleyen Abdurrahman Güzel ise “Şu an bunu tattım, bundan sonra ölsem de gam yemem. Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine” dedi.

Haberin Devamı