Gazete Vatan Logo

500 milyon TL yatırımla 115 km hıza ulaştı

Antalya’da yer alan eğlence ve yaşam markası The Lands of Legends’a 500 milyon liralık ek yatırımla 115 km hıza ulaşabilen yeni roller-coaster eklendi. Toplam yatırım 2 milyar liraya yükselirken, günlük ziyaretçi sayısının 15 binin üzerine çıkması bekleniyor

500 milyon TL yatırımla 115 km hıza ulaştı

Antalya’da 2016 yılında açılan eğlence ve yaşam destinasyonu The Land Of Legends, yeni sezonu yeni üniteleri ile karşılıyor. Geçtiğimiz yıl Dünya Su Parkları Birliği tarafından uluslararası alanda en iyi su parkı projesi seçilip ‘Leading Edge’ ödülüne layık görülen The Land Of Legends, bu sezon yeni üniteler için yapılan 500 milyon TL’lik ek yatırımla toplamda 2 milyar TL yatırım değerini aşarken, 100’ün üzerinde aktiviteye olanak sunuyor. Geçen sezon boyunca her gün ortalama 7 bin kişinin giriş yaptığı The Land of Legends’a, bu sezon yeni yatırımla birlikte günlük ortalama 15 binin üzerinde kişinin giriş yapması bekleniyor. Şu anda 3 bin kişiye istihdam yaratan eğlence parkı, projenin tüm etapları hayata geçirildiğinde 10 bin kişiye istihdam sağlayacak. The Land of Legends, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük eğlence parkı olacak. The Land of Legends markasının önümüzdeki yıllarda dünyanın farklı noktalarına taşınarak büyütülmesi de hedefler arasında.

41 su kaydırağı var

Eğlence alanları, temalı parklar, otel ve alışveriş alanlarına ev sahipliğini yapan The Land Of Legends’ta yeni sezonla birlikte faaliyete alınan 61 metre yüksekliğe sahip ve saatte 115 kilometre hıza ulaşabilen dünyanın en büyük 5 roller-coaster’ından biri olan Hyper Coaster, yeni etabın en dikkat çekici ünitesi olarak dikkat çekiyor. Ayrıca tema park bünyesindeki 41 kaydırak ve Typhoon Coaster ile de farklı konseptler tek bir çatı altında toplanıyor.

Haberin Devamı

The Land of Legends’ın içerisinde yer alan Avrupa’nın en büyük çadır gösteri merkezi Chapito Shaman Dans gösterisi, Adrenalina Circus ve Wonderland on Ice gibi sahne gösterilerine ev sahipliği yapıyor. The Land of Legends’taki alışveriş merkezinde ziyaretçileri; mağazalar, yiyecek alanları ve en çok tercih edilen markaların yanı sıra ücretsiz izleyebilecekleri Franco Dragone imzalı dünyanın ilk müzikal bot şöleni bekliyor. Yılın her dönemi hizmet veren alışveriş merkezi ayrıca, Nemo Eurasia, Al Abir Lübnan ve Piazetta Italiana restoranlarıyla hizmet veriyor.

Haberin Devamı