Gazete Vatan Logo

50 bıçak darbesiyle öldürüldü!

İstanbul'da dehşet veren olay...

2 cinayetten ve 2 yaralamadan sabıkası bulunan ve 3 yıl önce cezaevinden tahliye olan Yavuz Çatuk, tartıştığı karısını kızlarının gözü önünde 50 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Çatuk, cinayetten sonra kayıplara karıştı.


ÜMRANİYE Adem Yavuz Mahallesi Yavuz Selim Caddesi’nde önceki gün meydana gelen olayda, 37 yaşındaki Gülay Çatuk, kocasının bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. İki çocuk annesi Gülay Çatuk’u 50 kez bıçaklayarak öldüren koca Yavuz Çatuk cinayetten sonra kayıplara karıştı. İddialara göre olay şöyle gelişti; Yavuz Çatuk (38) ile eşi Gülay Çatuk (37) arasında henüz öğrenilemeyen nedenle tartışma çıktı. 2 çocuklu çiftin kavgasını duyan bina sakinleri durumu polis bildirdi. Polis eve geldiğinde Gülay Çatuk’u kanlar içinde yerde yatarken buldu. Genç kadının yanında bulunan iki yaşındaki kızı da polis tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Gelen sağlık ekipleri Çatuk’u ambulansla hastaneye götürmek istedi. Ama vücudunda 50 bıçak darbesi bulunan Çatuk, yolda yaşamını yitirdi.

Sicili kalabalık!

Olay sonrası kaçan Yavuz Çatuk’u arayan polisler binanın önünde, kaldırıma atılmış “rambo” bıçağı olarak tabir edilen bıçak buldu. Çiftin 17 yaşındaki oğullarının Çanakkale’de olduğu öğrenilirken Yavuz Çatuk’un sabıkasının da oldukça kabarık olduğu belirtildi. Çatuk’un vatani görevini yaparken komutanını, evlendikten sonra ise kayınvalidesini bıçakla yaraladığı öğrenildi. Yavuz Çatuk’un İstanbul Tophane semtinde bir cinayet işlediği ve girdiği cezaevinde de tartıştığı Uğur Ardalaç adlı bir mahkumu bıçaklayarak öldürdüğü kaydedildi. Yavuz Çatuk’un 3 sene önce tahliye edildiği ifade edildi.

Haberin Devamı