Gazete Vatan Logo

5 yıldızlı otelde aşk cinayeti!

Beş yıldızlı bir otelde garsonluk yapan Doğan Yılmaz, güvenlik görevlisi olan nişanlısı Kübra Büberci’yi çalıştığı otelin girişindeki kulübede öldürüp canına kıydı

5 yıldızlı otelde aşk cinayeti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 4 yıldızlı bir otelde işçi olarak çalışan bir genç, 5 yıldızlı otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan ayrıldığı nişanlısını pompalı tüfekle öldürdü, ardından kendini vurdu. Vurulan güvenlik görevlisi genç kadın ve intihar eden nişanlısı olay yerinde hayatını kaybetti.


EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORLARDI

Aslen Söke'li olan ve Kuşadası'nda 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki K.B ile Sökeli olan ve Kuşadası'nda 4 yıldızlı bir otelde işçi olarak çalışan 24 yaşındaki D.Y. bir süre önce birbirlerine aşık oldu ve daha sonra nişanlandı. Evlenmeyi hayal eden iki genç henüz bilinmeyen bir nedenle ayrılık kararı aldı. Ayrılmayı kabul edemeyen D.Y. isimli genç, defalarca ayrılmamak için nişanlısını ikna etmeye çalıştı ancak sonuç alamadı.


CİNAYET YERİNE NOT BIRAKTI

Gözünü aşk hırsı bürüyen D.Y. bugün saat 16.00 sıralarında bir araçla birlikte yanına pompalı tüfek alarak nişanlısı K.B.'nin çalıştığı Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı otele gitti. Pompalı tüfekle K.B'nin güvenlik görevlisi olarak çalıştığı otelin girişindeki kulübeye giren D.Y, tüfeği ateşleyerek K.B'yi başından vurdu. Ardından da olay yerine nişanlılık fotoğrafları ile 'Ben çok sevmiştim, beni ciddiye almadı, böyle olmasını istemezdim' şeklinde not bıraktı. D.Y daha sonra pompalı tüfeği bu kez kendi başına doğrultup ateşledi. Her iki genç olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı