Gazete Vatan Logo

5 yıldızlı otel konforunda Havaalanı Loungeları

Mükemmel ikramlar, sunulan yüksek konforun yanı sıra iyi tasarıma sahip ‘lounge’ olarak adlandırılan salonlar, verdikleri hizmetlerle yolculara büyük ayrıcalık sunuyor.

5 yıldızlı otel konforunda  Havaalanı Loungeları

Seyahat öncesi rahatlık arayan uçak yolcuları havayolu şirketleri ve özel anlaşmalı kurumların müşterilerine hizmet veren lounge’larda keyifle vakit geçiriyor. Atatürk Havalimanı’nda özel yolculara hizmet veren lounge’lar misafirlerine beş yıldızlı otel konforu sunuyor. Ücretsiz internet, lezzetli ikramlar sunan, oyun odaları olan, duş alabileceğiniz, çocuklarınızı uyutabileceğiniz özel suitlerle hizmet veriyor.

HSBC Premier Lounge

Havalimanındaki ofisiniz

HSBC Premier Lounge, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bulunuyor. HSBC müşterilerinin kişi başı 80 TL karşılığında girebildiği lounge 0-6 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz.

Emirates Lounge

Konaklama imkanı veriyor
Emirates Havayolları’nın dış hatlar terminalinde hizmet verdiği salon, apron manzarasıyla da dikkat çekiyor. Business Class veya First Class yolcular dinlenme salonlarına ücretsiz giriş yapabiliyorlar.
TAV “primeclass” Lounge
İç hatların en iyisi
Hem dış hem iç hatlarda bulunan “primeclass” lounge, 7 gün 24 saat hizmete açık. Açık hava terası olan tek lounge olma özelliği ile ön plana çıkan Lounge’un giriş fiyatı ise 45 euro.
TAV Comfort Lounge
Duş alma imkanınız var
Dış Hat Terminali’nde hizmet veren TAV Comfort Lounge, yolcuları için açık büfe, internet, gazete, aylık ve haftalık dergileri sunuyor. Salonda misafirler için duş alma imkanı da var.
THY Lounge Atatürk Havalimanı
Avrupa’nın en büyüğü
THY Lounge İstanbul, dış hatlar terminalinde 6 bin m2 alana sahip 2 katlı bir kompleks. THY’nin iç hatlar yolcuları için de 3 bin 500 m2’lik Lounge’u var. Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini yolcularına sunan lounge’da, ücretsiz internet, video oyunları, bilardo masası, golf simülatörü, sinema salonu, çocuklar için oyun alanı, kütüphane, mescit, ve masaj hizmeti veriliyor. Lounge İstanbul’a Miles&Smiles Elite kart sahibi yolcular ücretsiz giriş yapabiliyor.

Haberin Devamı