Gazete Vatan Logo

5 yıldır kızı ve damadının katilini arıyor

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nin kırsal kesimdeki Hamzabeyli Mahallesi’nde oturan Sabri Akkoç (44) ve eşi Sibel Akkoç, 19 Şubat 2012’de evlerinde kanlar içinde hareketsiz bulundu.

5 yıldır kızı ve damadının katilini arıyor

MANİSA’NIN Şehzadeler İlçesi’nin kırsal kesimdeki Hamzabeyli Mahallesi’nde oturan Sabri Akkoç (44) ve eşi Sibel Akkoç, 19 Şubat 2012’de evlerinde kanlar içinde hareketsiz bulundu. Evin penceresindeki parmak izinden yola çıkan jandarma ekipleri, olay günü bir fabrikanın güvenlik kamerasından Hamzabeyli’ye girip çıktığı belirlenen yüzü poşuyla kapalı bir kişinin eşkalini belirmek için çalışma başlattı. Geçen süre içerisinde 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında cinayetle ilgilenen savcı Mehmet Kaya görevden uzaklaştırılırken, dosyayı araştıran Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Salı ise, FETÖ soruşturması kapsamında görevden ihraç edildi.

Öldürülen Sibel Akkoç’un annesi Saadet Gediz, 4.5 yılda, cinayet şüpheli veya şüphelilerinin bulunmasını beklediklerini belirterek, “Herkesin katilleri bulundu. Benim çocuğumun katil veya katilleri bulunamadı. Kim yaptıysa bulunsun çeksin cezasını” dedi. Acılı anne Gediz, 6 Ekim 2016’da bir kişinin cinayet zanlısı olabileceği şüphesi üzerine savcılık talimatıyla tutuklandığını belirterek, “E.C. diye bir kişinin katil olma ihtimali üzerine savcılığın verdiği tutuklama kararı ile cezaevine gönderildiğini öğrendik. Ama bu kişi ifadesinde halen daha ‘Ben yapmadım’ diyormuş” dedi.

Haberin Devamı