Gazete Vatan Logo

Theatron Bodrum Villaları

Alıcısına yüzde 30 prim yaptıracak müstakil yaşam.

Theatron Bodrum Villaları

Bodrum'da lüks ve doğayla iç içe villa projesi hayata geçiren Sumka Yapı adına Sumka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Uğur ile projenin detaylarını konuştuk. Yüzde 30 prim yaptırması öngörülen Theatron Bodrum Villaları projesinde 19 adet lüks villa bulunuyor. İşte 2015'te teslim edilecek Theatron Bodrum Villaları hakkında tüm detaylar...

Bengü Öner: Projenin bölgedeki diğer projelerden farkı ne?

Hüseyin Uğur: Theatron Bodrum Villaları, tamamıyla basamaksız tek kat mimarisi ve ortalama 1 dönüm müstakil arazi içerisinde tek villa oluşu ile Bodrum’ da klasikleşmiş iç içe binalar ve dar alanlarda yorucu yaşam tarzından bir anda sıyrılmakta. Projenin bulunduğu eşsiz konum, muhteşem deniz manzarası ve dingin atmosferi ile size huzurun kapılarını aralarken, merkeze yakınlığı ile dilediğiniz an kalabalığa karışabilme imkânı sağlıyor. Özellikle müşterilerimizin yorumları ile hissettiğimiz en büyük farkımız ise yüksek yapım kalitemiz ve ürün seçimlerimiz sayesinde "butik üretim" zihniyeti ile bu projeyi tamamlıyor olmamız.

Haberin Devamı

Theatron Bodrum kampanya ve iletişim bilgileri!

Bu sebeple tüm müşterilerimizi, örnek binamızı ziyarete davet ediyoruz. Farkımızı çok net yerinde değerlendirecekleri inancındayız.

Bengü Öner: Projenin özellikleri neler? Daire seçenekleri, teslim tarihi ve sosyal olanaklardan bahsedersek?

Hüseyin Uğur: Theatron Bodrum Villaları, 19 dönüm arazi içerisinde tamamı müstakil, tek katlı 19 adet villadan oluşuyor. 3 tip evimizin bulunduğu projede her ünitenin 220 ila 240 m2 kullanım alanı mevcuttur. , Villaların tümünde özel havuz, dört oda, üç banyo, açık mutfak, yemek bölümü, salon, giyinme odası, çamaşır odası, makine ve tesisat odası bulunmaktadır. Her bir villanın 750m2 ile 1.050 m2 arasında değişen toplam arsa payı mevcuttur. Tamamı kesintisiz deniz manzarasına sahip villaların ayriyeten kapalı garajları mevcuttur.

Villalar yerden ısıtma sistemi ile ısıtılıp fan-coil sistem ile ısıtma ve soğutma sağlanacaktır. Akıllı bina sistemi için tüm alt yapı bağlantıları mevcuttur. Dış cephelerde mantolama uygulanmış olup, izolasyon sınıfı olarak A sınıfıdır.

Haberin Devamı

Proje teslim tarihimiz Mayıs 2015’dir.

Bengü Öner: Lokasyon neresi? Ulaşım imkânları nasıl olacak?

Hüseyin Uğur: Theatron Bodrum Villaları’nın sakinlerine sağlayacağı en büyük avantaj, merkezi konumu sayesinde yılın 12 ayı yaşanılabilir bir hayat sunması olacaktır. Tüm alışveriş ve eğlence alanlarına, hastane, okul gibi önemli noktalara ve ana yola erişim kolaylığı sayesinde Bodrum merkeze ve yarımada çevresindeki diğer tüm koylara kolaylıkla ulaşılabilmektedir.

Bengü Öner: Projede yatırımcının kazancı ne olacak?

Hüseyin Uğur: Projemiz halen inşaat aşamasında olduğundan yatırımcı için en avantajlı dönem şu an. Eylül 2014 de gerçekleşen lansmanımızda, yatırımcılar için Ekim ayı sonuna kadar lansman fiyatlarımızı koruyacağımızı açıkladık.

Müşterilerimiz, esnek ödeme planları ile bu lükse ve konfora sahip olabiliyorken, avantajlı satış rakamları sayesinde muhteşem bir yatırım da yapmış oluyorlar. Lokasyon avantajı ve mimari farklılığı baz alınarak yapılmış değerleme raporlarından, proje tamamlandığında satış fiyatlarının minimum % 30 prim yapacağını öngörmekteyiz. Bu da “Theatron Bodrum Villaları" nı tercih edenlerin kazancını çok net ortaya koyacak.

Haberin Devamı

Theatron Bodrum kampanya ve iletişim bilgileri!