Gazete Vatan Logo

5 polis arkadaş bariyere çarptı

Bornova’da içinde 5 polisin bulunduğu otomobil, beton bariyere çarptı. Kazada polis memurları Erdem Öge ve Tolga Hakyimez yaşamlarını yitirdi

5 polis arkadaş bariyere çarptı

İzmir’in Bornova ilçesinde dün sabah meydana gelen kazada Konak’tan Bornova yönüne giden, içinde 5 polisin bulunduğu otomobil, iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis memurları Erdem Öge ve Tolga Hakyimez araçtan yola fırladı. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Öge ve Hakyimez’in kaza yerinde yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Araçta bulunan ve kazada yaralanan polis memurları 24 yaşındaki Enis Davarcı ve 25 yaşındaki Sinan Şentürk Ege Üniversitesi Hastanesi’ne, 25 yaşındaki Hüseyin Kurnaz ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. 3 yaralının sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi. Polis, kazanın nedenini belirlemek için cadde üzerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapandı. İzmir trafiğini etkileyen kazada, aracın ve cenazelerin kaldırılmasının ardından cadde tekrar trafiğe açıldı. İzmir’de 6 ay önce göreve başlayan dönem arkadaşı 5 polisin dün izinli oldukları ve günü birlikte geçirmek için buluşup yola çıktıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, 3 yaralı polisi hastanede ziyaret ettiğini, hayati tehlikelerinin bulunduğunu belirterek, “Ülkemizin en büyük sorunu trafik terörüne 2 arkadaşımızı kurban verdik. Ölen arkadaşlarıma Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralı arkadaşlarımın ziyaretlerinde bulundum. Bütün doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar. 3’ünün de hayatı tehlikeleri var” dedi.