Gazete Vatan Logo

6 Mayıs günlük burç yorumunuz!

Burç yorumlarınızı günlük olarak öğrenebilirsiniz. Burç yorumlarını internet üzerinden öğrenmek de mümkündür. Siz de yazımızdan yardım alarak burç yorumunuzu öğrenebilirsiniz.

6 Mayıs günlük burç yorumunuz!

Doğduğumuz tarih itibari ile bizler hepimiz bir burca sahip oluruz. Şöyle ki burçlar doğduğumuz ay ve güne göre bağlı olarak gelişen şeylerdir. Herkesin bir burcu vardır. Ve burçlar burç yorumları bakımından önemlidir. Burç yorumları ise gök cisimlerinin güneş etrafında ki yıllık, aylık günlük hareketi ile oluşur. Şöyle ki herkes doğduğu zaman da ki güne göre bir burca sahip olurlar. On iki tane burç ve on iki tane ay vardır. Güneşin etrafında hareket eden on iki ayrı gök cismi de olduğu için de burçların her biri bu gök cisimlerine gruplandırılmıştır. Gök cisimlerinden her biri bir burcu temsil eder. Yıl içerisinde ki gökyüzünde meydana gelen gök cisimlerinin hareketi sonucunda burç yorumları meydana gelir. Burç yorumu yapan kişilere verilen isim ise astrolog denir. Burç yorumları günlük aylık ve de yıllık olarak yapılmaktadır. Eskiden burç yorumlarına kadınların daha çok ilgi gösterdiği söylenmekte iken şuan da günümüzde artık erkeklerinde burç yorumlarına ilgi gösterdiğinin farkındayızdır. Burç yorumlarının yapılabilmesi gereken bazı platformlar vardır. Bu platform üzerinden burç yorumları gerçekleştirilmektedir. Burç yorumları birbirinden farklılık gösterir. Bu nedenle herkesin burç yorumu birbirinden ayrıdır.

Haberin Devamı

Aşağıda da yer alan tarihler arasında bulunan burçlar yer alır.

Koç Burcu: 21 Mart ­ 20 Nisan

Boğa Burcu: 21 Nisan ­ 21 Mayıs

İkizler Burcu: 22 Mayıs ­ 22 Haziran

Yengeç Burcu: 23 Haziran ­ 22 Temmuz

Aslan Burcu: 23 Temmuz ­ 22 Ağustos

Başak Burcu: 23 Ağustos ­ 22 Eylül

Terazi Burcu: 23 Eylül ­ 22 Ekim

Akrep Burcu: 23 Ekim ­ 21 Kasım

Yay Burcu: 22 Kasım ­ 21 Aralık

Oğlak Burcu :22 Aralık ­ 21 Ocak

Kova Burcu: 22 Ocak ­ 19 Şubat

Balık Burcu: 20 Şubat ­ 20 Mart

İşte bu tarihler arasında doğan kişiler karşılığında gelen burca sahip olurlar. Burç yorumlarına da bu şekilde bakabilirler. Günlük gazetelerden dergilerden ya da internet sistemini kullanarak vatandaşlar burç yorumlarını öğrenebilirler. Bununla beraber burç yorumları hakkında bilinen bilgiler bu kadardır. Geliştirilen internet teknolojisi ile beraber üstelik cep telefonlarınıza indirecek olduğunuz burç yorumları uygulaması ile her gün düzenli olarak kolay bir şekilde burç yorumunuzu öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bir de yükselen burcu denen bir nokta vardır. O da şu şekildedir. Doğum saatimize göre yapılan burç yorumları ile beraber bizler yükselen burcumuzun da yorumunu öğrenebiliriz. İnternetten de yükselen burcunuzu hesaplatabilirsiniz. Bu şekilde her gün düzenli olarak interneti kullanarak burç yorumlarınızı kolay ve de pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz. Kişil karakter analizi olarak da yapılan burç yorumları da vardır. Ancak günlük burç yorumları genel olarak o gün sizleri neler beklediğine dair tahminler içeren burç yorumudur.