Gazete Vatan Logo
Magazin 5 günlük tatili 74 bin TL

5 günlük tatili 74 bin TL

'Rockabye' şarkısıyla dikkat çeken İngiliz şarkıcı Anne Marie, konserinin ardından 5 gün boyunca Antalya'da tatil yapacak. Regnum Live in Concertin kapanış konserinde sahne alacak olan şarkıcı, 11 bin 500 euroluk (yaklaşık 74 bin TL) konaklama ücretini ise kendi cebinden ödedi.

5 günlük tatili 74 bin TL

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel'in düzenlediği Regnum Live in Concert Serisi'nde James Arthur, Jason Derulo ve Jennifer Lopez'in ardından 25 Ağustos Pazar günü pop yıldızı Anne Marie sahneye çıkacak. Geçen yıl da aynı etkinlik kapsamında konser veren İngiliz söz yazarı ve şarkıcı, ikinci kez Antalya'da hayranlarıyla buluşacak.

27 yaşındaki Anne Marie, geçen yılki konserinde, "Ülkenizi çok seviyorum ve bu yıl sahne aldığım Antalya'yı da çok sevdim. Gerçekten evim gibi hissettiğim bir deneyim oldu. Seneye tekrar gelmek istiyorum" diyerek, bu yıl da Türkiye'deki sevenleriyle buluşacağının mesajını vermişti.

5 GÜNLÜK TATİL İÇİN 11 BİN 500 EURO ÖDEDİ

45 kişilik ekibiyle gelen Anne Marie, otele yerleşti. Konser için son hazırlıkları inceleyen Anne Marie, yarın saat 21.00'deki konserinden sonra Regnum Carya'da 5 gün tatil yapacak. Anne Marie, otel yönetiminin ısrarına rağmen, "İş başka tatil başka" diyerek tatil parasını cebinden ödedi. Kral dairesinde kalacak olan sanatçı, geceliği 2 bin 300 euro olmak üzere toplam 11 bin 500 euro ödeme yaptı.

Haberin Devamı

Otel yönetimi, baklavaya düşkün olan sanatçı için bir tepsi fıstıklı baklava hazırlattı.