Gazete Vatan Logo

5 bin TT’li Olimpiyat yarışında buluşacak

Türk Telekom, düzenlediği Spor Olimpiyatları etkinliği ile Türkiye’nin en büyük özel şirket kurum içi spor karşılaşması organizasyonlarından birine imza atacak.

5 bin TT’li Olimpiyat yarışında buluşacak

Türk Telekom, düzenlediği Spor Olimpiyatları etkinliği ile Türkiye’nin en büyük özel şirket kurum içi spor karşılaşması organizasyonlarından birine imza atacak. Türkiye’nin 81 ilinden farklı spor branşlarında yarışan Türk Telekom çalışanlarının önce bölge turnuvalarında mücadele ettiği Türk Telekom Spor Olimpiyatları’nın finalleri 10-13 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek.

Sporda da takım ruhu

Finallerde Türk Telekom’un 5 bin çalışanı bir araya gelecek. Türk Telekom yöneticilerinin ve çalışanlarının; futbol, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi ve satranç branşlarında yarışacaklarını belirten Türk Telekom İnsan Kaynakları, Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu, “Çalışanlarımız bu kez takım ruhunu Spor Olimpiyatları’na taşıdı” dedi. Türk Telekom’dan 101 takım ile 683 çalışanın, iştirak şirketlerden 17 takımdan 123 kişinin yer aldığı olimpiyatlar, 4 gün sürecek ve final karşılaşmalarının ardından kazananlar 13 Mayıs’ta madalyanın sahibi olacak.