Gazete Vatan Logo

4N1K 10. yeni bölümde Yaprak her şeyi itiraf edebilecek mi?

4N1K 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan 4N1K dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? 4N1K'da bu hafta Yaprak'ın beklenen itirafı yapıp yapamayacağı merak konusu oldu.

4N1K 10. yeni bölümde Yaprak her şeyi itiraf edebilecek mi?

4N1K 10. yeni bölümüyle bu akşam FOX TV'de izlenebilecek. Konusu ve oyuncularıyla ilgi gören dizi 4N1K'da neler yaşanağı merak ediliyor.

4N1K 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ali’nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak’ı ikna etmeye çalışır. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına bile götürür. Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur. Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. Okula yeni gelen Tuna’nın tuhaf davranışları herkesi tedirgin eder, özellikle de Yaprak’ı. Barış’ın baskısına dayanmayan Yaprak, Ali’ye her şeyi itiraf etmeye gider. Evde ise onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir.