Gazete Vatan Logo
Magazin 46 Yok Olan 1.bölümüyle büyüledi! - İzle

46 Yok Olan 1.bölümüyle büyüledi! - İzle

Star tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi 46 Yok Olan bomba gibi bir ilk bölümle ekranlara geldi. Daha 1.bölümüyle takdir toplayan 46 Yok Olan'ın 2.bölüm fragmanı merak konusu oldu. Bakalım 46 Yok Olan ilk bölümünde neler yaşanmış?

46 Yok Olan 1.bölümüyle büyüledi! - İzle

Star tv ekranlarının yeni dizisi 46 Yok Olan ilk bölümüyle reyting rekortmeni olmaya aday bir dizi olduğunu gösterdi. İzleyicilerin olumlu tepkisini alan 46 Yok Olan oyuncu kadrosu ile göz kamaştırıyor. Başarılı ve kült bir oyuncu olan Erdal Beşikçioğlu'nun oyunculuğu diziyi zirveye taşıyacağa benziyor. Ayrıca Yasemin Allen, Issız Adam filminde ki performansı ile hatırladığımız Melis Birkan ve Behzat Ç. dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile bir arada gördüğümüz ''Akbaba'' lakabıyla tanıdığımız Berkan Şal oyuncu kadrosundaki isimler... Bakalım 46 Yok Olan ilk bölümünde neler yaşanmış. İşte ayrıntılar...

46 YOK OLAN 1.BÖLÜM ÖZETİ

“İçindeki iyi ve kötünün ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz.”

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN 1.BÖLÜM İZLE

Kendini kız kardeşinin tedavisine adayan bir profesör
Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.
Yapımcılığını Nunova Film'in, yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaryoyu ise Ercan Mehmet Erdem'in üstlendiği 46 Yok Olan pazar geceleri star tv ekranlarında olacak...