Gazete Vatan Logo

450 bin liradan başlıyor

VistaHill Bodrum Evleri'nde fiyatlar 450 bin liradan başlıyor.

450 bin liradan başlıyor

Türkiye’nin gözde tatil bölgesi Bodrum Gündoğan’da yükselen VistaHill Bodrum Evleri, GBC İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor.

15 daire ve 14 villa

Şehrin kalabalığından uzaklaşmak ve Bodrum’un eşsiz doğasının keyfini çıkarmak isteyenlere dört mevsim Bodrum’u yaşatacak VistaHill Bodrum Evleri, ev sahiplerini bekliyor. Haziran itibariyle satışına başlanan ve Bodrum’un eğlence hayatına da dakikalar içinde ulaşabileceğiniz kadar kısa mesafede yer alan VistaHill Bodrum Evleri, sizi eğlenceli olduğu kadar huzurlu bir yaşamın merkezine davet ediyor.

Toplam 15 bin 113 metrekare alana kurulu VistaHill Bodrum Evleri projesinde, villalar, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. Çok odalı, bağımsız, büyük bahçeler barındıran Bodrum mimarisi ile modern mimariyi bir araya getiren proje, farklı gereksinim ve bütçelere uygun seçeneklerle 15 daire ve 14 villadan oluşuyor. Yalnız yaz aylarında değil, dört mevsim boyunca lüks ve konforu yaşayabileceğiniz VistaHill Bodrum Evleri, bir tarafında Yalıkavak, diğer tarafında Didim’e uzanan panoramik manzarası ile Ege’yi ayaklarınızın altına seriyor.

Haberin Devamı

Lansmana özel fiyatlar

Arazi yapısından manzarasına, ulaşımından konumuna ve içerisindeki sosyal mekânlara kadar her detayın rahatlık, huzur ve konfor düşünülerek tasarlandığı VistaHill Bodrum’da, iki yüzme havuzu, sosyal tesis, çocuk havuzu ve çocuk parkı ile daha birçok özellik mevcut. Ege’ye selam duran deniz fenerinin gölgesindeki park alanlarında yürüyüş yapabilir, tüm VistaHill Bodrum Evleri sakinlerinin kullanabileceği havuzlarda serinleyebilir, fitness merkezinde sporunuzu yapabilir, çocuklarınızın oyun salonu ya da oyun parkında eğlenceli dakikalarına eşlik edebilirsiniz.

VistaHill Bodrum Evleri 450.000-2.000.000 TL aralığında lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.