Gazete Vatan Logo
Magazin 45 dakika ek konser

45 dakika ek konser

Kenan Doğulu, Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde coştu, coşturdu

Hayranları o kadar çok ısrar etti ki, ünlü popçu kendine ayrılan süre bittiği halde sonradan 45 dakikalık mini bir konser daha verdi.

Carte d’Or’un ana sponsorluğunda Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde yapılan Kenan Doğulu konserinde hayranları ünlü popçuya doyamadı.

Konser 00:00’da bitmesine rağmen hayranları 25 dakika Doğulu’yu tekrar sahneye çağırdı. Israrlara dayanamayan ünlü popçu, kendisine verilen süreyi 45 dakika aştı..

- Konserde ilk sürpriz, Kenan Doğulu’nun 10 yıl önce aşk yaşadığı Ebru Akel’in sunucu olmasıydı. Akel, koluna üzerinde Doğulu’nun fotoğrafının bulunduğu tanıtım kartını takarak çıkınca “Ebru 10 yıl sonra Kenan’ı yeniden koluna taktı” esprilerine yol açtı.

- Sahneye asansörle çıkan Doğulu, baştan aşağı beyaz kostümü ve uzun vatkalı kıyafetiyle 80’li yılların çizgi filmlerinden Jetgiller karakterlerini anımsattı. ’Anlıyor musun?’şarkısıyla konsere giren Doğulu önce güneş gözlüğünü sonra da striptiz yaparmış gibi yeleğini yere fırlattı.

- Konsere gelen çiftlerin en romantik dakikalarını yaşadığı şarkı ’Beyaz Yalanlar’ oldu. Hayranları konser boyunca şarkıcıyı cep telefonlarına kaydederek anı ölümsüzleştirdiler.

- Büyük alkış alan ’Etme’den sonra ’Kıskanıyorum’ şarkısını söyleyen Doğulu “İlk defa işlediğim bir konu şarkılarımda. Aramızda çok var kıskançlar. Aşkın en güzel yanlarından. Ben de keşfettim, iyi oldu” dedi.

- Konserin sürprizlerinden biri de ’Patron’ şarkısında çıkan sekreter rolündeki seksi dansçı oldu. Mayo ve file çorabın altına pembe topuklular giyen ve elinde çalışma kağıtlarıyla Kenan Doğulu’yu yakasından tutup sürükleyen dansçının seksi hareketleri ıslık seslerine neden oldu.

- Şarkılarındaki darbuka sololarla yer yer göbek de atan Doğulu “Özellikle şu günlerde eğlenmeye ihtiyacımız var. Herkes bağırsın, el çırpsın, rahatlasın” dedi. O dakikadan sonra tempoyu hızlandıran Doğulu’nun ’Rütbeni Bilicen’şarkısında klipteki gibi 6 dansçı televizyon kostümleriyle sahneye çıkması ilginç bir görüntü oluşturdu.

- Uzun bir ara veren Doğulu’nun giydiği yelekteki kırmızı renkte ışıklandırmalar dikkat çekerken, ’Sorma’ şarkısında kulaklığını düşüren sanatçı, kadın davulcuyu sahneye alarak profesyonelce bu sorunu geçiştirmeyi başardı.

- Konser boyunca protokolden yaklaşık 10 kişilik bir grup sahnenin önünde eğilerek Kenan Doğulu’ya tapınma işareti yaptı. “Tutamıyorum Zamanı” şarkısında ise 3 kişi sahneye fırlayarak şarkıyı genç popçuyla birlikte seslendirdi.

Haberin Devamı