Gazete Vatan Logo

40 ülke içinde en büyük...

Citroen yeni C3’ü 80 ülkeye Haydarpaşa’dan ihraç ediyor

Citroen, yeni modeli C3’ün reklam filmini Haydarpaşa Limanı’nda çekti. 80’den fazla ülkede gösterilecek film, İstanbul’u dünyaya tanıtacak

Citroen’İn baştan aşağıya yenilediği C3 modeli, İstanbul’u tüm dünyaya tanıtacak. Fransız üretici, yılda 220 bin adet üreterek, 80’den fazla ülkeye ihraç edeceği yeni modelinin reklam filmi için Türkiye’yi seçti. Yenilenen C3’ün uluslararası reklam filmi İstanbul’da çekildi. Filmde, otomobilin en önemli özelliği olan ve yolculara 80 derecelik görüş açısı sağlayan ön camın vurgulanması için İstanbul manzarasından yararlanıldı.

İstanbul Haydarpaşa Limanı’nda çekilen ve yeni C3’ü vinçlere bağlayıp, salıncak gibi sallayan genç sevgilileri gösteren film, aracın salınımında arka plan olarak İstanbul’u gösteriyor. Arka planda Kız Kulesi, Boğaz, Haydarpaşa Limanı gibi İstanbul’un tarihi ve turistik yerleri yer alıyor. Film C3’ün satılacağı tüm ülkelerde 20 Kasım’dan itibaren yayına girecek.

40 ülke içinde en büyük pazar Türkiye

* Citroen’İn Türkiye distribütörü Baylas Otomotiv’in Genel Müdürü Bahattin Tatoğlu, “Citroen, Batı Avrupa dışında ‘uluslararası pazarlar’ olarak nitelendirdiği 40 ülke içinde en fazla C3 satışını Türkiye’de gerçekleştirmeyi hedefliyor. 2010’da 3 bin adetlik C3 satışına ulaşmayı planlıyoruz” dedi. Tatoğlu, pazarla ilgili öngörülerini şöyle aktardı: “Bu yıl yüzde 2.4’lük pay elde edeceğiz. 2010’da yeni modellerle bu rakam yüzde 3’e çıkar. Hedefimiz yeniden ilk 10 marka arasına girmek.”

Haberin Devamı