Gazete Vatan Logo

4 yaşındaki kıza sokak ortasında tecavüz etti

Adana'da, girdiği evdeki aileyi uyku spreyi sıkarak etkisiz hale getirdikten sonra 4 yaşındaki kızı kaçırıp sokak ortasında tecavüz ettiği ileri sürülen muavin tutuklandı.

4 yaşındaki kıza sokak ortasında tecavüz etti

Edinilen bilgiye göre, olay, Fevzipaşa Mahallesi'nde 25 Temmuz Pazartesi günü meydana geldi. İddiaya göre, bir fabrikanın gece bekçisi, fabrika duvarının hemen yanında bazı sesler duyunca düdük çaldı. Düdüğün sesiyle birlikte bir kişi koşarak sesin geldiği yerden uzaklaştı. Gece bekçisi daha sonra fabrikaya gelenlere, sabaha karşı duvar dibinde hareketlilik olduğunu, güvenlik kamerasının incelenmesi için not bıraktı.

Bu arada, bir taksici de duvar kenarında ağlayan bir kız çocuğu görünce yanına gitti. Taksici, kız çocuğunu yakınlardaki evlerine bıraktı.

Fabrika görevlileri ise sabah geldiklerinde bekçinin notunu okuyarak güvenlik kamerası incelemesi yaptı. Yapılan incelemede bir kişinin kucağında bir kız çocuğunu getirdiği daha sonra da kaldırım üzerinde ve yol ortasında tecavüz ettiğini gördü. Görüntüler karşısında şok olan fabrika yetkilileri olayı polise haber verdi.

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri görüntüleri incelemeye aldı. Yapılan incelemede 3-4 yaşında bir kız çocuğuna 25-30 yaşlarında bir kişinin tecavüz ettiği tespit edildi.

Haberin Devamı

Bu sırada kız çocuğu evde karnının ağrıdığını söyleyerek hiç susmadı. Anne Y.E. (24) kızını kontrol ettiğinde kanama olduğunu gördü. Hemen doktora götürdü. Doktor muayene edip kız çocuğunun düşüp düşmediğini cinsel organına sert bir cismin çarpıp çarpmadığını sorarak damarlarında çatlak olduğunu tespit etti. Doktor ilaç vererek çocuğu gönderdi. Anne kızı H.Y.'yi eve getirdi. Bu arada, polis tecavüze uğrayan kız çocuğunu bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada olayın yaşandığı yerin yakınlarında dini nikahlı Y.E. ve G.Y çiftinin yaşadığı evi buldu. Polis evdeki kız çocuğunu psikolog eşliğinde doktora götürerek muayenesi yapıldı. Kız çocuğuna devlet sahip çıkarak korumaya aldı.

Polis özel bir ekip oluşturarak zanlıyı aramaya başladı. Polis olayın aile içinde olabileceğini tahmin edilerek baba G.Y.'nin (26) ifadesine başvurdu.

Uyku spreyi sıkıp çocuğu kaçırdı

Polis yaptığı çalışma sonucunda olayı gerçekleştiren şahsın bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan Mahmut Ş. olduğunu belirledi. Polis hemen zanlının evine baskın düzenledi. Zanlı evde yatağın altına saklanmış halde bulundu.

Haberin Devamı

Sorgulanmak üzere emniyete getirilen Mahmut Ş'nin ifadesinde uyuşturucu hap aldığını hiç bir şey hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Ancak polis yaptığı çalışmada olayın bütün detaylarını ortaya çıkarak, zanlının 25 Temmuz 2016 günü saat sabah 05.00 sıralarında tek odada kalan ve kapısı olmayan eve geldiği içeride anne baba ve 2 çocuğun olduğunu gördüğü aile uyurken anne, babaya uyku spreyi sıkarak etkisiz hale getirdiği, 4 yaşındaki kız çocuğu H.Y.'yi de uyurken kucağına alarak götürdüğü, yaklaşık 1 kilometre evden uzaklaştıktan sonra önce kaldırım üstünde daha sonrada sokak ortasında tecavüz ettiğini belirledi.

Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

"Bunların olacağını bilir miydim"

Anne Y.E ise yaşadığı olaydan dolayı şokta olduğunu belirterek, "Kızım sabaha karşı beni uyandırdı. Baktım her yeri kan. 'Ne oldu kızım' dedim 'bilmiyorum anne' dedi. Hastaneye götürdüm hemen, doktor sadece 'ufak bir çatlak var başka da bir şeyi yok' dedi. Çocuğumu nasıl kaçırdıklarını bilmiyorum diğer çocuğum sabahları kalkar süt ister ama ilk defa kalkmadı. Ben de kalktığımda boğazım acıyordu gözlerim de pusluydu yani kendime gelemedim. Benim kızımı ne zaman oraya götürmüşler anlamadım ben hastaneye götürüp getirdim eşim hala uyanamamıştı çocuğumu kaçıran kişi sprey sıkmış galiba. Kızımı geri istiyorum. Ben çocuğuma bunun olacağını bilir miydim. Bu zaman kadar çocuğumu her türlü şeyden korudum ama buraya geldim bu bela geldi başımıza" dedi.

Haberin Devamı