Gazete Vatan Logo

4’üncü kattan düşen 1,5 yaşındaki Elif Sare öldü

Adapazarı’nda ailesiyle birlikte misafirliğe gittikleri yakınlarının 4’üncü kattaki evlerinde pencereden düşen 1,5 yaşındaki Elif Sare Kalın, öldü.

4’üncü kattan düşen 1,5  yaşındaki Elif Sare öldü

Olay önceki akşam saatlerinde, Adapazarı ilçesi Camili Mahallesi’nde meydana geldi. Bir yakınlarına ziyarete giden ailenin kızı Elif Sare Kalın, annesi sohbet ederken koltuktan tırmanarak pencereyi açtı. Minik Elif Sare, 4’üncü kattaki dairenin penceresinden düştü. Ağır yaralanan Elif Sare Kalın, kaldırıldığı Yenikent Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Anneden iyi haber

Bursa’da, balkondan düşüp yaşamını yitiren 2 yaşındaki Abdulvahap Karakaya, gözyaşları arasında toprağa verildi. Düşen oğlunun ardından pencereden atlayan Nigar Karakaya’nın ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olay, önceki merkez Yıldırm İlçesi Emirsultan Mahallesi’nde meydana geldi. Nigar Karakaya, oğlu Abdulvahap ile birlikte, yatalak olan annesini ziyarete gitti. Karakaya 5’inci kattaki evde annesiyle sohbet ederken, bu sırada oğlu Abdulvahap yatak odasının açık olan kapısından balkona çıktı. Bir süre sonra da minik Abdulvahap, düştü. Sesler üzerine dışarı bakan Nigar Karakaya, oğlunun düştüğünü görüp, sokağa bakan balkon penceresinden atladı.

Haberin Devamı