Gazete Vatan Logo

4. Kristal Fare ödülleri 16 Kasım'da sahiplerini bulacak

Merve Özbey, Göknur Onur, Ceren Aksan Mumcu, Buray, Eski Bando şarkılarıyla müthiş bir gece…

4. Kristal Fare ödülleri 16 Kasım'da sahiplerini bulacak

Medyafaresi.com’un evsahipliğinde 16 Kasım Pazartesi akşamı gerçekleşecek 4. Kristal Fare Ödülleri gecesinin detayları belli olmaya başladı.

Suada Club - Galatasaray Adası’nda yapılacak muhteşem gecenin sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Öykü Serter yapacak. Güzel sunucu Öykü Serter, sürprizlerle dolu ödül gecesinde sahnede olacak.

Ödül gecesinde Kırmızı Halı röportajlarını ise Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan gerçekleştirecek. Televizyon dünyasının nabzını tutan Oya Doğan ünlü konuklarla yapacağı söyleşilerle muhteşem gecenin açılışını yapacak.

Televizyon, sosyal medya ve iş dünyasının yıldızlarını buluşturacak ödül törenine, Merve Özbey, Göknur Onur, Ceren Aksan Mumcu, Buray ve Eski Bando şarkılarıyla renk katacak.

Online yapılan halk oylamasıyla belirlenen, En iyi televizyon kanalı, en iyi tematik kanal, en iyi ana haber sunucusu, en iyi dizi film, en iyi sunucu, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yarışma, spor, magazin, talk Show, kadın programları, en iyi girişimci, en iyi jüri üyesi, en iyi sosyal medya fenomeni gecede ödül alacak. Kuzu Grup ana sponsorluğundaki muhteşem gece Medyafaresi.com’dan ve Youtube üzerinden canlı yayınlanacak. Ödül töreninden en özel ve çarpıcı görüntüler, 21 Kasım Cumartesi akşamı özel yayınla Kral TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı