Gazete Vatan Logo

4 günlük bebek Instagram fenomeni oldu

Sosyal medya karşımıza ilginç hikayeler çıkarmaya devam ediyor. Yeni doğan ve anne babası Instagram fenomeni olan Calihan Gee isimli bebeğin 4 gün için 144 bin takipçisi oldu. Yeni doğan bir bebeğin Instagram fenomeni olması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

4 günlük bebek Instagram fenomeni oldu

Anne ve babası Instagram fenomeni olan Calihan Gee bebek için, annesinin karnında 37 haftalıkken Instagram'da hesap açıldı. Ailesi fenomen olan bebeğin hesabı da hızla yayıldı. Ebeveynleri, bebeğin daha doğmadan 109 bin takipçisi olmasını sağladı.

'The bucket list family' ismi ile milyonlarca takipçi edinen aile ilginç bir hikayeye sahip. Garret Gee, geliştirdiği tarayıcı uygulaması SCAN'i mobil mesajlaşma devi Snapchat’e 54 milyon dolara satarak bir anda milyoner oldu.

Evi arabayı satıp dünya turuna çıktılar
Brigham Üniversitesi’nde öğrenci olan 25 yaşındaki Garret, 29 yaşındaki eşi Jessica ile Utah’daki mütevazi evlerinde oturup olasılıkları değerlendirmeye başladı.
“Yeni bir ev ve araba almak kulağa doğru gelmedi, bunlara ihtiyacımız yoktu. Henüz gençtik, sağlığımız da yerindeydi ve eksikliğini hissettiğimiz çok fazla şey de yoktu. Şirketi sattıkları parayı bankaya koyduktan sonra arabamızı ve eşyalarımızı satıp dünyayı mı dolaşsak diye birbirimize şaka yapmaya başladık. Nereye gidecektik? Ne yapacaktık? Ölmeden önce yapılacaklar listemize dünyayı gezmeyi de ekledik ve şaka bir anda gerçek oldu.”
Bankadaki milyon dolarlarına dokunmayan çift, otomobillerini ve sahip oldukları diğer eşyaları sattıktan sonra 45 bin dolar elde etti ve seyahatleri boyunca bu parayı kullanmaya karar verdi. Garret, Jessica ve çocuklarının (Dorothy 3 yaşında, Manilla 1 yaşında) dünyayı dolaşma hikayesi böyle başladı.

Haberin Devamı