Gazete Vatan Logo

4 gündür haber alınamıyor

4 gündür haber alınamıyor

AMASYA’da 4 gün önce okula gitmek için evden çıkan 17 yaşındaki Muhammet Taha Morgül, bir daha geri dönmedi. Liseli gençten haber alınamaması üzerine ailesi polise başvurdu.

Amasya’nın Şeyhcui Mahallesi’nde yaşayan Atatürk Anadolu Lİsesi son sınıf öğrencisi Muhammet Taha Morgül’den 4 gündür haber alınamıyor. Okula gitmek için sabah evden çıkan Morgül, akşam dönmeyince ailesi polise başvurdu. Liseli gencin bulunması için polis arama çalışması başlattı. Polis gencin cep telefon numarasını Cumhuriyet Savcılığı’nın izniyle teknik takibe alarak sinyalden bulunduğu yeri tespit etmeye çalıştı.

ÇORUMDAN KIZ ARKADAŞINI ARADI

Yapılan tespitte kayıp gencin cep telefon sinyallerinden Çorum’un Osmancık İlçesi’nde olduğu belirlendi. Daha sonra gencin Kocaeli’deki bir büfeden kız arkadaşının cep telefonunu arayarak görüştüğü belirlendi. Bunun üzerine arama çalışmaları Kocaeli’ye kaydırıldı.

Anne Semiha Morgül, oğlundan 4 gündür haber alamadıklarını belirterek "Görgü tanıkları oğlumun bir arkadaşıyla Amasya’dan gittiğini söylüyor. Arama çalışmaları hala devam ediyor. Polis ekipleri yerini tespit etmek için çalışıyor. İnşallah en kısa sürede bulunacak. Oğlumun evine geri dönmesini istiyorum" dedi.

Haberin Devamı