Gazete Vatan Logo

4 Eylül Cuma Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 4 Eylül Cuma günlük burç yorumları…

4 Eylül Cuma Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu(21 Mart - 19 Nisan)

Günün ilk yarısı biraz daha kontrollü ve negatifi görme eğiliminde olacaksınız. Kendi değerinizin farkına varma fırsatı olarak görün bu zamanları. Öğleden sonra ise merakınız ve konuşkanlığınız diğer şeyleri geri plana itecek.

Boğa Burcu Günlük Yorumu(20 Nisan - 20 Mayıs)

Öğleden önce sizi bir şeyler için ikna etmek çok kolay olmayacak. İnatçılığın zararlarını görmek istemiyorsanız biraz esneklik göstermeniz gerekecek. İlerleyen saatlerde elinizden bir para çıkışı söz konusu olabilir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu(21 Mayıs - 21 Haziran)

Günün ilk yarısı depresif ortamlardan, enerjinizi düşüren kişilerden uzak durun. Sözlerin ve hareketlerin sizi etkilemesine izin vermeyin. Eleştirilere takılmamakta fayda var. İlerleyen saatlerde her şey lehinize ilerleyecek.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu(22 Haziran - 22 Temmuz)

Günün ilk yarısında gireceğiniz sosyal ortamlarda istediğiniz yakınlığı ve anlayışı bulmakta zorlanabilirsiniz. Sesinizi duyan, söylediklerinize rağbet eden birilerini bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu sizi karamsarlığa itmesin.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün erken saatler yönetici konumundaki kişilerle yapacağınız görüşmelerden sonuç elde edemeyebilirsiniz. Empati kurmakta zorlanan yaklaşım ikna şansınızı azaltacak. İlerleyen saatlerde daha dostane karşılıklar bulacaksınız.

Başak Burcu Günlük Yorumu(23 Ağustos - 22 Eylül)

Günün ilk yarısında fikir ayrılıklarına, bu nedenli çıkacak çatışmalara yatkın olacaksınız.Uzlaşmacı ve alttan ifadeler kıymetli olacak. Bu tarz ifadeleri duymasanız bile siz sarf edin. Öğleden sonra yoğun iş temposu yorabilir.

Terazi Burcu Günlük Yorumu(23 Eylül - 22 Ekim)

Bir ihtiyacınızı gidermek için kimin kapısını çaldığınıza dikkat edin bugün. Özellikle günün ilk yarısında o kapılar kapalı olabilir. Destek yerine akıl vermeye kalkanlar olabilir. Öğleden sonra kafanızı dağıtmak iyi gelebilir.

Akrep Burcu Günlük Yorumu(23 Ekim - 21 Kasım)

Bugün eşinize karşı biraz anlayışlı olmaya gayret edin. Bir sorunu sebebiyle size yeteri kadar destek olamamış ya da belki de bazı sorumluluklarını size aktarmış olabilir. Biraz esnek olabilmek ilişkinize de güç katacak.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu( 22 Kasım - 21 Aralık)

İşlerinizi yokuşa süren, yaptıklarınızı eleştiripmotivasyonunuzu kıran insanların amacı her ne olursa olsun üzerinizdeki etkisi yapıcı hale gelebilir. Bu yavaşlamanın tekrar değerlendirme yapma fırsatı olduğunu görmeye çalışın.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu(22 Aralık - 19 Ocak)

Anne babalar çocuğunuzla ilgili konular günün ilk yarısında başka şeylerle uğraşma şansını ve diğer sorumlulukları geri plana itecek. Keyfinizi kaçırmak yerine daha sonra tekrar uğraşmanızı gerektirmeyecek kalıcı çözümler üretin.

Kova Burcu Günlük Yorumu(20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün eviniz ya da aileniz ile ilgili yapılması gerekenler günün ciddi bir kısmında gündeminizde olacak. Siz hızlandırmaya çalıştıkça bir şeyler gecikebilir. Özellikle tamirat işlerinde biraz sabırlı olmakta fayda var.

Balık Burcu Günlük Yorumu(19 Şubat - 20 Mart)

Haberin Devamı

Bugün iletişim kopuklukları başınızı ağrıtabilir. Gecikmeli gelen paketler, haberler, cevaplar sonrasındaki işlerin de aksayarak devam etmesine sebep olabilir. Mesafeler uzak olmasa bile bazı şeylerin size ulaşması zaman alacak.