Gazete Vatan Logo

4 cinayetten sonra cep almış

İzmir’de dört kişinin katili eczacı Hakan Kılıç’ın cinayetlerden sonra hiç bir şey olmamış gibi eşine cep telefonu satın aldıktan sonra intihar ettiği ortaya çıktı

4 cinayetten sonra cep almış

İZMİR’in Buca İlçesi’nde, Hüseyin Tiryaki’yi yol kenarında tabancayla vuran, 3 aylık hamile olan eşi Fadime Tiryaki, annesi Aysel Aslan ile üvey kız kardeşi Behiye Aslan’ı evlerinde bıçaklayıp öldüren, ardından intihar eden Hakan Kılıç’ın, cinayetlerden sonra soğukkanlılıkla günlük hayatına devam ettiği ortaya çıktı. Dört cinayetten sonra eşiyle hiçbir şey olmamış gibi cep telefonu satın aldığı kameralarca tespit edilen Hakan Kılıç’ın, ayrıca bir arkadaşını arayıp olayı haber verdiği, çok üzgün olduğunu söylediği; ticari ilişkilerden dolayı bunun yaşanmış olabileceğini anlattığı bir ses kaydı bulundu.

Dört cinayetten sonra Yeşilyurt semtindeki evinde tabancayla intihar ettiği anlaşılan Hakan Kılıç’ın, emekli öğretmen olan babası Murtaza’nın, Aysel Aslan’la evlenmesine karşı çıktığı ve onlar için çok para harcadığı için cinayetleri işlediği tespit edildi. Bu arada katil zanlısı Hakan Kılıç’ın cinayetten sonra hiçbir şey olmamış gibi eşi İ.K.’yı yanına çağırdığı ve birlikte Üçyol semtindeki bir telefoncuya gittikleri saptandı. Kılıç’ın burada kırık olan telefonunu tamir için verdiği, yerine de yeni bir telefon satın aldığı öğrenildi. Hakan Kılıç’ın eşiyle telefoncuda bulunduğu anlar, güvenlik kameralarınca da kaydedildi.

Haberin Devamı