Gazete Vatan Logo

380 bin liraya terzi usulü Morgan

Lüks ve klasik meraklılarının yakından bildiği, el yapımı otomobil üreten İngiliz Morgan, Türkiye’ye geldi.

380 bin liraya  terzi usulü Morgan

Lüks ve klasik meraklılarının yakından bildiği, el yapımı otomobil üreten İngiliz Morgan, Türkiye’ye geldi. 107 yıllık geçmişe sahip marka, Türkiye’de Tunç Lokmanhekim’in kurucusu olduğu Klasik Garaj tarafından temsil edilecek. Yılda toplam 1.300 araç üreten Morgan’ın efsanevi modeli Morgan 3 Wheeler ve diğer modelleri ülkemize ithal edilecek. Türkiye lansmanında tanıtılan ve 1909’dan bu yana tasarım çizgisini koruyan Morgan 3 Wheeler özel sipariş ile hazırlanacak.

Morgan 3 Wheeler’ın klasik benzin motorlu modelinin fiyatı 85 bin pound (380 bin TL) olacak. 1909’da markanın ilk üretilen modeli olma özelliğine sahip olan ve 1953’e kadar üretilen Morgan 3 Wheeler’a 2011’de yeniden hayat verilmişti. Araç, klasik dizaynına rağmen modern yorumu ve güçlü motor teknolojisi ile dikkati çekiyor.

Araçların hepsi farklı

Morgan Motor Company, sipariş alınan her araç için kişiselleştirilmiş tasarım uygulaması yapıyor. Bir terzi özeniyle hazırlanan araçlar, renk seçeneklerinden deri döşemelerine kadar sadece sahibinin talep ettiği şekilde dizayn ediliyor. Bu özelliğiyle de üretilen hiçbir Morgan bir diğeriyle aynı özellikleri taşımıyor.

Haberin Devamı