Gazete Vatan Logo

340 milyon liralık tekne denize açılıyor

Bu yıl ilk kez Bodrum Palmarina’da düzenlenecek olan Yachtshow Eurasia’da 140 milyon TL değerinde ikinci el, 200 milyon TL değerinde sıfır tekneler sahiplerini arayacak.

340 milyon liralık tekne denize açılıyor

Bu yıl ilk kez Bodrum Palmarina’da düzenlenecek olan Yachtshow Eurasia’da 140 milyon TL değerinde ikinci el, 200 milyon TL değerinde sıfır tekneler sahiplerini arayacak. 14 Haziran’da kapılarını açacak fuarda 180 tekne satışa sunulacak. Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai gibi Ortadoğu ülkelerinden yoğun ziyaretçi talebi alan Yachtshow Eurasia; İngiltere, Rusya, Azerbaycan’dan da özellikle ikinci el tekneler için ziyaretçi ağırlayacak. Birçok ünlü ismin teknesinin de satışa çıkacağı fuarda boyutları 3-45 metre arasında değişen, toplam değeri 340 milyon TL’yi bulan tekne görücüye çıkacak. Teknelerin en ucuzu 27 bin, en pahalısı 28 milyon TL.

Yachtshow Eurasia Grup Direktörü Dilek Karaduman, “İstanbul’da düzenlediğimiz fuarı bu yıl hem Bodrum turizmine destek olmak hem de İstanbul’a gelemeyen daha fazla ikinci el tekneyi ziyaretçilerimizle buluşturmak için Bodrum Palmarina’ya taşıdık. 5 bin yabancı ziyaretçi, 15 bin yerli ziyaretçi bekilyoruz” dedi.