Gazete Vatan Logo

330 milyon lira yatırımla ormanı cepheye taşıyor

Sinpaş, 330 milyon liralık Gökorman projesini satışa çıkardı. Genel Müdür Gacemer, oksijen üreten dikey binaların geleceğin mimarisi olduğunu söyledi

330 milyon lira yatırımla ormanı cepheye taşıyor

Sinpaş, İstanbul Anadolu yakasındaki 18’inci projesi olan Gökorman’a 330 milyon lira yatırım yapıyor. Şile yolu üzerinde Çekmeköy Ormanı manzaralı Gökorman, 200 ağaçla çevrili dış cephesi ile dikkat çekiyor. Projede dairelerin metrekare fiyatları 6 bin ile 8 bin lira arasında değişirken daire fiyatları da 359 bin ile 1 milyon 850 bin TL arasında seyrediyor.

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Gökorman’da lansmana özel olarak yüzde 10 indirim sundukları, peşin alımlarda da artı yüzde 20 indirim yaptıklarını açıkladı. Projede yüzde 5 peşinat ve 60 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. Dünyada çevre dostu binaların ihtiyaç haline geldiğini, nefes alan ve oksijen üreten dikey projelerin geleceğin mimarisine aday olduğunu vurgulayan Gacemer, Gökorman’ın bu mimarinin bir örneği olduğunu ifade etti. Gacemer, projenin cephesinde taşıdığı 200 ağaç ve 2 binden fazla peyzaj bitkisiyle yılda 4 tona yakın karbonu oksijene dönüştüreceğini söyledi.