Gazete Vatan Logo

33’üncü yıl için 3 projede fırsat

Demir İnşaat; Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yer alan konut projelerinde 33’üncü yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunan Demir İnşaat, ev almak için doğru zaman olduğuna işaret ediyor.

33’üncü yıl için 3 projede fırsat

Demir İnşaat, 33’üncü yılına özel olarak Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projeleri için kampanya düzenledi. Kampanya dahilinde yaşamın başladığı Beylikdüzü’ndeki Demir Romance’te hemen teslim dairelere kira öder gibi 3 bin 500 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün. 2016 Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan, deniz ve göl manzarası ile dikkat çeken ve Büyükçekmece’de yer alan Demir La Vida’da 33 ay Sıfır ‘0’ faiz ile konut almak mümkün. Esenyurt’ta yer alan Ayışığı Butik projesinde ise peşin alımlarda yüzde 8 iskonto yapan şirket, yüzde 50 peşin ödemelerde kalan yüzde 50 için 24 ay 0 faizle şirket bünyesinde taksit imkanı sunuyor. Demir La Vida ve Ayışığı Butik projesi için Garanti Bankası ile anlaşması olan Demir İnşaat’ın, tamamlanmış projesi Demir Romance için tüm bankalardan kredi almak mümkün.

Ev almak için doğru zaman

Demir İnşaat’ın üç projesinin de yatırımcılar ve oturum için ev almak isteyenler için cazip fırsatlar sunduğunu belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, projelerle ilgili şu bilgileri verdi: “Sınırlı sayıda son dairelerin satışa sunulduğu Demir Romance, 7 blokta 776 konut, 28 villa ve 60 adet ticari üniteden oluşurken, hayatın Ağustos ayında başlayacağı Demir La Vida ise 5 blokta 379 konut ve 39 ticari üniteden oluşuyor. Ayışığı Butik projesi 106 rezidans konut ve 66 adet ticari üniteden oluşan özel bir proje.”

Haberin Devamı

Merkez Bankası’nın son faiz indirimini değerlendiren Demir, “Gayrimenkul sektöründe bir ivmelenme bekliyorum. Çünkü uzun zamandan bu yana sektörümüz maliyet artışlarını sineye çekerek konuta olması gerektiği kadar zam yapmamıştı. Ancak gelinen son noktada bıçak kemiğe dayanmış durumda. Bu faiz indirimden sonra konutta bu sefer zam yapılacak. Zam öncesi ve faiz indirimi sonrası yaşadığımız bu dönemi konut alıcılarının çok iyi görüp değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Şu an ev almak için en uygun zaman.”