Gazete Vatan Logo

32 bin kişi, kimi arayacağını bilemedi, Back-Up'ı aradı

Acil durumlarda ya da aklınıza gelebilecek her türlü konuda yardım istenebilen Back-Up sistemi 32 bin üyeye ulaşıp rekor kırdı. Cem Boyner'in sunduğu Back- Up, lastiği patlayan şoförden, ortağı ile yollarını ayırmak için hukuki işlem başlatmak isteyen işadamına kadar geniş bir yelpazeye hizmet veriyor

Batıda çok yaygın olan hizmet paketi uygulamasının Türkiye'deki örneği Back-Up, 32 bin üyeye ulaştı. Boyner Grubu, hizmet paketi Back-Up ile acil olan, olmayan her konuda yardım ve organizasyon hizmetleri sunuyor. Geçen yılın Ocak ayında faaliyete geçen Back-Up, "Kimi arayacağını bilemediğinizde bizi arayın" sloganıyla müşterilerine çözümler üretti ve rekor üye sayısına ulaştı.

Back-Up'ın yüzlerce çözüm gerektiren konuda danışmanlık hizmeti vermesi, ilgiyi artırıyor. Hizmet ağı Türkiye'nin gelişen şartları, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda da sürekli yenileniyor. Örneğin sistem yakın geçmişte özel bilgileri kayıt etmeye başladı. Kimlik numarası, vergi numarası, zorunlu tasarruf numarası, ehliyet numarası gibi her an ihtiyaç duyabileceğiniz bazı özel bilgiler, sistem içinde saklanmaya başladı. Müşteri ihtiyaç duyduğunda özel şifresini girerek bilgilerine ulaştı.

Back-Up sistemi bugüne kadar ilginç ihtiyaçlara da cevap verdi.

Örneğin tekneyle denize açılan, ancak içkileri biten bir üyeye, yeri öğrenilerek, içki gönderildi. Gece yarısı bebek bezi biten kart sahibine ise gerekli ürün ulaştırıldı. Boyner Grubu bir hizmet paketi olan Back-Up'ı şöyle özetliyor:

Otobanda lastiğiniz patladı, yol yardım hizmetinden yararlanıyorsunuz. Aracınızla giderken, kaza yaptınız. Arabada ciddi hasar var yola devam edemiyorsunuz. Back-Up oto kiralama hizmetinden yararlanıyorsunuz.

Tam banyo yapacaksınız musluklardan su akmıyor, borulardan ilginç sesler geliyor. Kapıcı
da memlekette. Back-Up konut hizmetinden yararlanıyorsunuz. Akşam vücudunuzda kırmızı lekeler çıktı. Gece yarısı farkettiniz. Back-Up tıbbi destek hizmetinden yararlanıyorsunuz. Sevgilinizle sabaha karşı kavga ettiniz. Bu saatte açık çiçekçi bulmak zor. Back-Up organizasyonel hizmetten yararlanıyorsunuz.

Bebeğin gaz çıkarması için hindistan cevizi havaalanına ulaştırıldı
Back-Up üyeleri klasik hizmetlerin yanında hiç umulmadık taleplerde de bulunabiliyor. Üyelerin Back-Up'tan talep ettiği bazı ilginç istekler ve aldıkları hizmetler şöyle:

* Futbol maçı izlemeye giderken cep telefonlarının toplandığını gören bir üye, cep telefonunu emanet edebileceği birinin organize edilmesini istedi. İsteği yerine getirildi.

* Apartman yöneticiliği yapmak istemediğini söyleyen bir üye 'Hukuki haklarım nedir, öğrenmek istiyorum' dedi. Avukatla görüştürüldü.

* Kart sahibi, BBC Radio'nun dalga frekansını öğrenmek istedi. Kendisine bilgi verildi.

* 'Sevgilime ofiste sarkıntılık ettiler. Ne yapabilirim?' diye soran üyeye hukuksal danışmalık hizmeti verildi.

* Kart sahibi, seyahate çıkacağı için Adana'da kedisini emanet edebileceği bir yer bulunmasını talep etti. Bir veteriner bulundu.

* Dalaman Havaalanı'nda çocuklarının gaz çıkarabilmesi için hindistan cevizi istediğini belirten bir üyeye, teslimat gerçekleştirildi.

Haberin Devamı