Gazete Vatan Logo

31 Ağustos Pazartesi Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 31 Ağustos Pazartesi günlük burç yorumları…

31 Ağustos Pazartesi Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu(21 Mart - 19 Nisan)

Sabah saatlerinde ihtiyacınız olan şey daha çok kendi halinize bırakılmak ve ilgilenmeniz gereken işlere odaklanabilmek. Gün ortasında ise bu kapalı ortamdan çıkmak iyi gelecektir. Özgüveninizi sarsmalarına izin vermeyin.

Boğa Burcu Günlük Yorumu(20 Nisan - 20 Mayıs)

Günün erken saatlerinde bir dostunuzun ciddi bir meselesi sebebiyle sizin de keyif odaklı zaman geçirme şansınız pek olmayacak. Bir başkasının sıkıntısını duyup da geçemeyeceğiniz şekilde duyarlı bir ortam söz konusu olacak.

İkizler Burcu Günlük Yorumu(21 Mayıs - 21 Haziran)

Sabah saatlerinde dikkatinizi dağıtacak yan faktörlerden kendinizi uzaklaştırıp işinize ve görevlerinize konsantre olmak gerekliliği söz konusu olacak. Sizin dışınızda kimsenin toparlayamayacağı sorumluluklar gündemde.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu(22 Haziran - 22 Temmuz)

Gün ortasında iş ortamında yeteri kadar verimli şeyler üretememe, potansiyelinizi tam olarak sergileyememe riski var. Bu tarz iş ve girişimler söz konusu olduğunda daha çok günün erken saatlerini değerlendirmeye gayret edin.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Erken saatlerde sizin desteğinize ihtiyacı olan insanlar taleplerini dile getirecekler. İlerleyen saatlerde yabancı ortamlar ve daha önce deneyimlemediğiniz durumlar açısından çok fazla istediğinizi bulamama riskiniz olabilir.

Başak Burcu Günlük Yorumu(23 Ağustos - 22 Eylül)

Eşinizle, daha önce planladığınız bir konuşmayı yapmak için sabah saatlerinde fırsat bulabilirsiniz. Karşılıklı sorumluluklarının bilincinde olmak her ikinize de rahatlık verecek. Bugün maddi bir beklentiniz karşılanmayabilir.

Terazi Burcu Günlük Yorumu(23 Eylül - 22 Ekim)

Sabah saatlerinde emeklerinizin karşılığını alma ve kalıcı sonuçlar elde etme şansınız yüksek olacak. Verdiğiniz hizmete değer veren insanlar olacak etrafınızda. Takdir beklentisi ilerleyen saatlerde çok fazla karşılanmayacak.

Akrep Burcu Günlük Yorumu(23 Ekim - 21 Kasım)
Erken saatler anne babalar için çocukları ile ilgili koşturma ve görevleri yerine getirme çabası ile geçecek. Aklınız bununla bağlantılı detaylarda takılırsa, günün devamında işe konsantre olamayıp hatalar yapabilirsiniz.
Yay Burcu Günlük Yorumu( 22 Kasım - 21 Aralık)
Sabah saatlerinde dengeli bir ruh halinde olacaksınız. Buna ihtiyacınız da olacak. Zira sevdiklerinizle ilgili ya da onlarla birlikte vereceğiniz bazı kararlarda kararlı ve net olmanız, sağlam bir duruş sergilemeniz gerekecek.
Oğlak Burcu Günlük Yorumu(22 Aralık - 19 Ocak)
Bugün erken saatlerde ve günün ilk yarısında yapacağınız önemli bir görüşme ya da iletişim becerilerinizi kullanarak yapacağınız bir işiniz varsa eğer mümkün olduğunca seviyeli ve ölçülü ifadeler kullanmaya gayret edin.
Kova Burcu Günlük Yorumu(20 Ocak - 18 Şubat)
Bir alış veriş meseleniz olursa erken saatlerde çok daha mantıklı kararlar verebilir bir durumda olacaksınız. Neye ne kadar harcamalıyım, bu aldığım sonrasında da işime yarar mı, ne kadar verim alırım sorularını sorun kendinize.
Balık Burcu Günlük Yorumu(19 Şubat - 20 Mart)
ugün özellikle erken saatlerde güven verip ikna eden bir duruşunuz olacak. Birilerine bir şey anlatmanız gerekirse, yeteri kadar açıklayıcı olduğunuzdan,tereddüte yer bırakmadığınızdan, soru işareti kalmadığından emin olun.

Haberin Devamı