Gazete Vatan Logo

30 TL'ye otomobil kazandılar!

Malatya'da bir marketten 30 TL'lik kupon alarak çekilişe girmeye hak kazanan 4 kişi otomobil, 3'er kişi de buzdolabı, LED TV, bulaşık makinesi, süpürge ve bisiklet hediyelerinin sahibi oldu.

30 TL'ye otomobil kazandılar!

Ankara’da yaşanan terör saldırısından dolayı hüzünlü geçen, 'Esenlik Kazandırıyor' kampanyası ikinci çekilişi Belediye Konferans Salonu’nda yapıldı. 364 bin kuponun satıldığı kampanyada yapılan çekilişle 4 adet otomobil ve 3’er adet buzdolabı, led TV, bulaşık makinesi, süpürge ve bisiklet hediyelerin talihlileri belirlendi. Ankara’da yaşanan terör saldırısının ülke birliği, dirliği ve kardeşliğine yapılan bir saldırı olduğunu ifade eden Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Biliyorsunuz geçen gün Ankara’da yaşanan hain saldırıda çok ciddi bir kayıp verdik. Cumhuriyet tarihinin en büyük terör olaylarından bir tanesi oldu. Bu yapılan terör sadece bir kesime, bir partiye yönelik değil, bu terör olayı bütün Türkiye’ye yönelik bir saldırıydı. Uluslararası bir saldırı olan bu olay ülkemiz istikrarına yönelik bir saldırı oldu. Özellikle hayatını kaybedenlerden 11 kişinin ilimizden olması bizim üzüntümüzü daha da derinleştirdi. Eski belediye meydanında yapacağımız programı hayatını kaybedenlerin acısını paylaşmak adına iptal ettik. Böylelikle kendi halimizde arkadaşlarımızla beraber küçük bir program yapmaya çalışıyoruz, sade bir şekilde. Bu tür olayların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Geçen meclis başkanımızın güzel bir ifadesi vardı, ‘Terör sadece zarar verebilir ama başarma imkan ve ihtimali yoktur’ Bu anlamda bu tür olaylara karşı da morallerin bozulmaması, ülke olarak direncimize yeniden yüklenerek yola devam etmemiz gerekiyor. Çünkü terörün amacı zaten yıldırmak, korkutmak, kardeşi kardeşe kırdırtmaktır. Aslında yapan ve yaptıran da aynıdır ama ülke içerisinde birbirlerine karşı 12 Eylül’den önce yaşanmış olan o acı olaylara benzer olayların bu ülkede tekrarı yaşatılmak isteniyor. Ama ülkemizin insanı ve bilinci bunu aşacak düzeye geldi. Kesinlikle bunların hepsini aşacağız buna inanıyorum, ama aşarken bu tür olaylarda hepimize derin bir üzüntü veriyor. Bu anlamda da ölenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz, onların acıları hepimizin acılarıdır, bunun içinde tekrardan baş sağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

“ESENLİK OLARAK MALATYA’NIN GÖNLÜNE TAHT KURDUK”
Çekilişin ikinci etabını yapacaklarını ifade eden Boyraz, “364 bin kupon var. Bu kampanyamıza katılımın aslında ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Esenlik olarak gerçekten Malatya’nın gönlüne taht kurmuş, karşılıklı bir sevgi ve ilişkimiz var. Müşterilerimizle bu anlamda Esenliğe sahip çıkıyor. Biz de onlara en iyi şekilde hizmet vermenin mücadelesini veriyoruz. Ayrıca Perşembe günü saat 10:30’da Asfalt Üretim Fabrikamızın açılışını yapacağız. Bu programımıza halkımızı davet ediyorum. Bunu da burada müjdelemiş oluyorum. Tekrar terör olayında ölenlere rahmet diliyorum, kupon alan arkadaşlarımıza da şans diliyorum programımıza gelmenizden dolayı da onur duydum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı